|
bilgisayarımı yeni topladım her şey tam istediğim gibi herşeyi mi kurdum ayarladım kişiselleştirdim v.s fakat şöyle bir problem var cs go walorant gta-5 v.s oyunlarda oyunun orta yerinde çat kendi kendine kapanıyor hiçbir hata yada uyarı vermeden masa üstüne atıyor bazen de sistem kilitleniyor biraz bekleyin ce restart atıyor yeniden başlatıyor durduk yere denediklerim şöyle sistem win11 tüm güncelemeler ve isteğe bağlı günceleştirmeler hepsi full kurulu şu an sistem güncellemesi yok temiz format atım 3 kez tam derin virüs taraması yaptım temiz çıktı disk hataları denetledim temiz disk birleştirme yaptım ddu ile ekran kartı yazılımı güvenli modda kaldırdım kendi sitesinden final sürümü indirdim temiz kurulum yaptım windows bellek denetleyecisi üzerinden ram testi yaptım temiz çıktı ramlar zaten sıfır ama yine de test ettim sıcaklık ısınma sorunu yok sistem kasa komple her şey sıfır garantili arızalı bir şey var ise garantiye göndereyim diyorum ama kendi testlerim ile bir şey çıkmadı biraz araştırdığım kadarıyla armory crate yazılımı sorunlu bir yazılım bu tür sistem kilitlenme problemleri olduğunu öğrendim zaten yazılımı silmesi kaldırması ayrı bir dert araştıra araştıra zor buldum kaldırmak içinde ayrı bi uygulama indiriliyor şuan kaldırdım bilgisayarda açılış kapanma süresi olsun masa üstüne gelince toparlanma süresi olsun çok yüksek seviyede aşırı bir şekilde hızlanma oldu çok yüksek seviyede henüz oyunlarda deneme yapmadım masa üstüne atma yada kilitlenme durumu için onun için merak ettim bu armory crate yazılımı olması muhtemel mi ? not: yazılımı kaldırdım ama asus rog strix scope ii 96 wireless klavyemin sistem tepsisi pil seviyesi gösterge de kalktı haliyle detaylı ayarda yapamıyorum böylede eksik kaldı sistem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 28 Kasım 2025; 5:58:23 > |
|
|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7 |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply||| ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt