Şimdi Ara

ArmA III - Lightning Showcase Trailer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArmA III'teki ışıklandırmalara bir de böyle göz atın.

• Işıklandırmalar iyi de adamların hareketleri hâlâ biraz yapmacık sanki.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Işıklar ve çevre gerçekten çok güzel, sadece karakteri sahneye sokmamak gerekli :)

//İntel i7 4790//ASUS H97-PRO//Asus ROG STRIX GTX 1070 OC//Corsair Vengeance 4x4GB 1600mhz//TT. toughpower 750w gold //Phanteks Eclipse P400 //samsung evo 850 250gb//Akasa VENOM //Viewsonic VX2757-MHD//Logitech G502 Proteus Spectrum//EDIFIER x600
  • grafikler gerçekten mukemmel de inşallah oynanış ve optimizasyon da o kadar iyi olur. bi cod battlefield oynanışı istemiyoruz tamam sonuçta simulasyon bir oyun ama önceki oyunlar çok hantaldı gerçekten. ayrıca arma'nın en sevdiğim özelliği hem 3rd hem 1st göruş ozelliği sunması.

• Çevre detaylarına oldukça önem verilmiş. Su sesinin silahın sesini bastırması gibi detaylar, grafik ve ışıklandırmalar kusursuz görünüyor. Arma II'den fazla zevk alamadığım için umarım bu yeni oyun beni eğlendirmeyi başarır diye umuyorum. Bir de fanboyluk yapacağınız yeri bilin azıcık. Bu bir simulasyon oyunu ve gelmiş BF 3 ile kıyaslıyorsunuz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.