Şimdi Ara

ARM tabanlı dizüstü bilgisayarlar yıl sonuna yetişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Zamanında ARM tabanlı olan Windows RT çıkarttılar, insanlar burun kıvırdı, hatta satın almamasına rağmen lanet ve isyan edenler oldu ve proje askıya alındı. Şimdi yine ARM tabanlı bir Windows geliyor ve nedense herkes çok umutlu ve meraklı bakıyor. İnsan alemini anlamak gerçekten zor.

    Nedeni Windows RT ile x86 uygulamaların çalıştırılamamasıydı. Windows RT için özel uygulamalar geliştirilmesi gerekiyordu.

    Windows RT ismini görenler yeni bir Windows sürümü yanılgısına düştü. Alanların çoğu x86 uygulamalarını çalıştıramayınca Microsoft kullanıcıları yanılttığı için öyle eleştirildi ki projeyi iptal etmek zorunda kaldılar.

    Snapdragon 835 ile gelecek modeller geriye uyumluluk ile geleceği konuşuluyor ki olması gereken bu. Snapdragon 835 ve ARM'ın en büyük artısı enerji verimliliği ultrabook gibi ufak ince laptopların ve 2'si 1'erin olduğu segmentte çok iyi iş yapacaktır.




  • Android silver çıkarsa büyük bir kitle olduğu gibi windows defterini kapatabilir, üretici firmalar bunu gördüler ve aralarında paslaşıyorlar, Android Silver duyurulalı yıllar oldu ama bir türlü çıkmadı.
  • İyi bakalım seneye düzgün birşey gelirse surface yerine onu alırım.

  • Dördüncü nesil i5 performansı bile veremez. Anca tablette iş görür. Batman Arkham Knight, Watch Dogs 2, Son of Rome vs yüklense işlemci nasıl besleyecek ekran kartını?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symbianist

    Dördüncü nesil i5 performansı bile veremez. Anca tablette iş görür. Batman Arkham Knight, Watch Dogs 2, Son of Rome vs yüklense işlemci nasıl besleyecek ekran kartını?

    sana oyun bilgisayarı hazırlamıyor ki. oyun istiyorsan mevcut i5 i7 ile devam edeceksin. bu pc ler film web Office odaklı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.