Şimdi Ara

ARKDAŞLAR ÇOK ACİL BİR GÖRÜŞE İHTİYACIM VAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar size çok önemli bir sorum olacaktı benim usb bellekte önemli bir dosyam var bilgilerimin olduğu ve benim biraz korkularım var yani pc de kalır kopyalanır veya pc hacklendiği zaman çalınır diye ama şöyle bir şey var pc tertemiz bir tane virüs yok win10 defender ile taratıyorum sorun yok daha sonra internet fişini çekip usb takıoyrum yalnız usb de ki dosya da şifreli dosya. Sizce çalınma ihtimali var mıdır yada nasıl yaparım yoksa beni biraz bilgilendirir misiniz öyle bir şey olur mu şu şeyleri yaptığım halde daha güvenli nasıl yaparım yardım????



  • Daha yapacak birşey yok, istersen google gibi bulut hizmeti alıp üzerinde iki adımlı doğrulamayı etkinleştirebilirsiniz. Usb üzerinde olması risk yarın kaybolursa belki şifre ile açamazlar fakat senin de bilgilerin gider sen de kullanamazsın bu sebeple şifreleyip bulut hizmetine koyup iki adımlı doğrulamayı etkinleştirmen benim şahsi kanaatimce en doğru yöntem olacaktır.
  • bahsettiğin dosyalar bitcoinlerle ilgili dosyalarsa eğer bunları korumak için bilgisayarına ücretli bir antivirüs kurmanı tavsiye ederim. ve internetten gereksiz dosyalar indirme !!!
  • :) paronoya boyutuna tasıma bence olayı tavsıyem dosyanın kopyasını olustur, baska bır yerde sakla dosya turunu degıstırerek sakla .doc ise .jpg yap acmak ıstedıgınde .doc a cevır tabı bunları yaparkende dosyayı bozma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.