Şimdi Ara

Arkadaşlık Konusunda Çıkmazdayim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konu birazcık karışık mümkün olduğunca kısa ve basit tutmaya çalışacağım.
    Bir süre önce karşı cinsten birisiyle tanıştık (arkadaş olarak). Kafa yapımız olsun hal hareketleri olsun güzel anlaşmaya başladık. Kısa sürede yakın arkadaş olduk ama ben bu kızdan hoşlanmaya başladım. Açıldığım zaman bana "Ben senin gibi hissetmiyorum ama arkadaş olarak yerin apayrı" diyerek arkadaş olarak devam ettik. Fakat normal koşullarda araya mesafe girmesi gerekirken biz yakınlaştık. Daha sık görüşüp daha çok mesajlaşmaya konuşmaya başladık. Ama benden hoşlandığından eminim. Fakat bu yakınlaşma benim açımdan hiç iyi olmadı. Giderek daha çok kafama takmaya başladım ve bu arkadaşlık beni çok yormaya başladı. Kızla konuştuğum zaman geçirdiğim zaman o gün başka hiç bir şeye odaklanamıyor sadece içimde ağır bir duygusal çöküş oluyor. Şimdi ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Görüşmeyelim artık benim için kolay olmuyor desem günlerce moralim bozuk dolaşacak uyku düzenim bozulacak. Bitirmesem diyorum yine benim için kolay olmayacak. Ayrıca son zamanlarda çok sık kavga etmeye başladık ve ben her zaman hatalı olmuş gibi davrandım özür diledim. Kendi haksız olsa bile bir şey demeden affettim onu. Şu an da sanki o beni kullanıyor gibi hissetmeye başladım artık. Çok ağır bir çıkmazdayim anlatıp rahatlamak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşım ilişkideki tutumun hata , hoşlana bilirsin sevebilirsin ama kızın hatalarına göz yummamalısın ve doru bildiklerini kıza söylemelisin ve alttan almamalısın. Kaybetme korkusu yaşaya bilirsin fakat bu şekilde davranarak kıza karşı itici durama düşersin unutma ki her kız karşısında güçlü erkek kendinden emin erkek görmek ister.
  • Hacı bu kız yanlış anlama ama kendini boş bırakmak istemeyen bir kıza benziyor sevgili olmayalım arkadaş olalım diyen kızdan hayır bekleme tabi seni sevmek zorunda değil ama seninle yakınlaşmasaydı evet doğru kız olabilirdi ama sevgili olmayıp yakınlaşmak şu demek oluyor ben rahatom derdimi paylaşacak yanımda köpek gibi gwzdirecek her yanlışımda sırtımı sıvazlayacak sen haklısın diyecek adam arıyor sonra istediği erkeği bulup sana tekmeyi vuracak sende sadece izleyeceksin ve gelip burda onun çok vakit geçirdik bütün derdini dinledim aylarca o ise başkasına gitti diye konu açacaksın ahanda buraya yazıyorum dinle beni.Tecrübede sabittir şaşmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız sevgili bulan kadar seni yanında gezdiriyo işte.Sen kıza açılınca havalanmış hoşuna gitmiş ama muhtemelen seni beğenmedi. Çevresinde başka biri de yok seninle takılıyo işte. Kız reddedince ayrılmayı bilmiyosunuz ondan sonra kafa bi dünya. Abicim bi kız erkekten cidden hoşlanıyosa direk söyler. Reddetti ama konuşuyo da ediyoda hiç ümitlenmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların, kız arkadaşları ve sevgilileri vardır. Sevgilisi değilsen boş zaman harcıyorsun. Pek de çıkmaz yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum hesaplarindan sil kafan rahat olsun sakin ha en ufak kizin sozlerine kanma cok basin agrir sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip durumlarda taviz tavizi doğurur. Bir süre sonra bakmışsın kişiliğinden ciddi tavizler vermeye başlamışsın. hatta özür dilediğin için bile özür dilemeye başlarsın. İlişkinin kontrolü sende değil artık. Olay kangren olmuş kes at bence. Kısa vadede üzülsen de orta ve uzun vadede kendine gelirsin. İyiki bırakmışım bile dersin emin ol. Hayatta fırsatlar bitmez. Birine odaklanırsan diğerlerini görmezsin bile. Bu şekilde evlensen bile mutlu olamazsın. Biz erkeklerin kusuru da bu zaten karşımıza birisi çıktı mı dünyadaki tek kadınmış gibi davranıyoruz. Şu anda emin ol ağdaki balıktan farksızsın. Yırt ağları ve kendine gel özgür ol. Denizlerde daha niceleri var.
  • mceliker M kullanıcısına yanıt
    Denizi göremiyoruz hocam. Erkeklerin genel sorunu bu. Sebebi de başkasını kolay bulamamak. Aylardır senelerdir yalnızım birini buldum kaçırmayayım hesabı. Adam konu açıyor kız beni aldattı zamanında ama özlüyorum yazsammı. Özlemiyosun abicim başkası yok etrafta senin aklına da hep o geliyo. Kısacası kızlara olan talep yoğun erkekler de senede bir şans yakaladığı için işler hep yokuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kız boşlukta ve senin ona gösterdiğin ilgi hoşuna gitmiş, fakat sadece gösterdiğin ilgiyi seviyor. Yanında ciddi sevdiği yada onu senden daha iyi seven ilgi gösteren biri olsa şuan bu yakınlaşma vs vs olmazdı.

    Friendzone denen muhabbet, bu tabiri sevmiyorum fakat durum bu...

    Kızlar bu durumu kız arkadaşlarına hava atmak adına bile kullanır, ilgi arsızı kızlardan uzak durun...Her gün üzülüp ezileceğine bir kere üzül mevzuyu bitir.

    27 yaşında bi abin olarak söylüyorum, eğer bu işten yarar yada hayır gelseydi hepimiz peşinden koş derdik...Hepimiz ucundan kıyısından benzer mevzuları yaşadık be kardeşim takma bırak gitsin...
  • Bizim gibi olmayin kendinizi heba etmeyin birak gec baska kizlarda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.