Şimdi Ara

Arkadaşlar yarın alıyorum sizin görüşünüzü de alıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Arkadaşlar yarın alıyorum sizin görüşünüzü de alıyım.

Toplam 2563 tl tutuyo.İnventusu tercih edicem sizce nasıl ?
    Bu arada monitörüm vga ekran kartının içinden dönüştürücü çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 3 Nisan 2016; 13:33:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne artisi olur hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Liman-Liman

Anakartı Z170 serisi yapardım ki imzamda da görüleceği üzere tercihim öyle oldu artı ssd de eklerdim.

Overlock yapılmayacak işlemciler için Z serisine anakarta gerek yoktur. H serisi ve B serisi yeterli gelir.

@YSN_94
    Sistem gayet başarılı kurulmuş, gönül rahatlığı ile satın alınabilir. Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: YSN_94

Ne artisi olur hocam ?

Anakart, Z170 cip H110 a göre daha üst, ssd ise; hard diske göre veri okuma ve yazma hızları çok daha yüksek. Anakart performansı etkiler ama nedense bazı arkadaşlar anakarta donanımın en önemsiz parçasıymış gibi muamele gösteriyorlar ki bu ilginç.

i5-6500 işlemciye alacağın en mantıklı anakart H110M Pro VD'yi zaten seçmişsin, değiştirmene gerek yok. Ama ileride işlemciyi değiştirip K serine terfi ederim dersen, Z170 anakart almanda fayda var:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z170a-pro-intel-z170-soket-1151-ddr4-3400mhzoc-vgadvihdmi-anakart.html?srt=UP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler ben düşündüm de
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.