Şimdi Ara

Arkadaşlar Windows 7 Kurmayı Düşündüğüm Pc Min Özellikleri ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ATİ HD 4800 1gb

RAM: 3 gb

işlemci sanırım 3 çekirdekli ( tam anlamıyorum, pentium 4 ten sonra sistemler hızla geliştiği için takip edemedim )

Beyler ben Windows yükseltmeyi düşünüyorum ( Oyun oynamak için Directx eski kalıyor !! )

Tavsiyelerinizi rica ediyorum,üst sürümler oyunları rahat ve akıcı oynatır mı ve en önemlisi MK 9 u çalıştırır mı?

Benim korkum 3 gb ramin 1 gb ını sistemin yemesi, bana kalıcak 2gb ram oda oyunlarda yetersiz kalır diye düşünüyorum...

Sistemim çok iyiydi gözüm hiçbir şey görmeden oyun oynuyordum fakat bu son 2 sene gelişen teknoloji şiddetli bir tokat vurdu yüzüme :)

Hepinize teşekkürler.

Orijinalden alıntı: berkkaralar1

AMD Phenom II x3 720

ATİ HD 4800 1gb

işlemci sanırım 3 çekirdekli ( tam anlamıyorum, pentium 4 ten sonra sistemler hızla geliştiği için takip edemedim )

Beyler ben Windows yükseltmeyi düşünüyorum ( Oyun oynamak için Directx eski kalıyor !! )

Tavsiyelerinizi rica ediyorum,üst sürümler oyunları rahat ve akıcı oynatır mı ve en önemlisi MK 9 u çalıştırır mı?

Benim korkum 3 gb ramin 1 gb ını sistemin yemesi, bana kalıcak 2gb ram oda oyunlarda yetersiz kalır diye düşünüyorum...

Sistemim çok iyiydi gözüm hiçbir şey görmeden oyun oynuyordum fakat bu son 2 sene gelişen teknoloji şiddetli bir tokat vurdu yüzüme :)

Hepinize teşekkürler.

Özelliklerin iyi bence.

Windows 7 çalışır hatta 8 bile çalışır buna. 512MB RAM olan bilgisayara bile çalışyor. biraz araştırman yeterli olacaktı :)
    windows 7 ultimate bütün oyunları destekler bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: romanadamita34

quote:

Orijinalden alıntı: berkkaralar1

AMD Phenom II x3 720

ATİ HD 4800 1gb

Hepinize teşekkürler.

Özelliklerin iyi bence.

Windows 7 çalışır hatta 8 bile çalışır buna. 512MB RAM olan bilgisayara bile çalışyor. biraz araştırman yeterli olacaktı :)
    windows 7 ultimate bütün oyunları destekler bu arada.

Araştırdım tabi ki araştırmaz olur muyum :) . Fakat oyunda ya da herhangi bir işlemde performansı nasıl olur makinenin onu sormak istemiştim. Benimde tam olarak indirdiğim sistem Win 7 Ultimate, dili ingilizce fakat sonradan düzeltebilirim sanırım..

cevabın için teşekkür ederim, iyi forumlar.

• dili ingilizceyse türkçeye çevirmeye çalışma internete windows 7 aio tr indir yaz onu indir sana bunu öneririm ultimate kasmaz merak etme bende senin sistem özelliklerinle kullanıyorum şu anda 32bit windows 7 ultimate kurdum gta 4 kasmıyor bu özellikli pc de eğer kasarsa haber ver yapılacak şeyleri söyleyelim

Orijinalden alıntı: berkkaralar

Araştırdım tabi ki araştırmaz olur muyum :) . Fakat oyunda ya da herhangi bir işlemde performansı nasıl olur makinenin onu sormak istemiştim. Benimde tam olarak indirdiğim sistem Win 7 Ultimate, dili ingilizce fakat sonradan düzeltebilirim sanırım..

cevabın için teşekkür ederim, iyi forumlar.

aradığnız herşey windows 7 ana konumda var.

tam sana göre süper lite windows 7 hemde TR sürümü linkiyle beraber konumda mevcut buyur.

★WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR ★ konusu açıldı paylaşımlara devam ediyorum !!

http://forum.donanimhaber.com/m_81533174/f_//tm.htm

Arkadaşlar Windows 7 Kurmayı Düşündüğüm Pc Min Özellikleri ( Yardım )

• Beyler hepinize teşekkürler, konuyu hortlattım ama olsun.. :) windows 7 ultimate kullanıyorum çok memnunum.

Ayrıca xp kurulu iken 3gb ram gözüküyordu, win7 kurunca 4 gb onuda anlamış değilim. tezecik ram ortaya çıktı :D
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.