Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ŞUAN YEĞENİMİ KAZIKLIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ BİLGİSAYARCI VAR DEMİŞ İŞTE 1900 TLDEN 1600 E DÜŞMÜŞ DEMİŞ PC MARKA PRO 2000 2GB RAM BÖLE DEDİ BİLGİSAYARCI DİGERLERİNİ SAY DEDİM SAYAMADI DAHA BİLMİYOR ANNEM BANADA ALACAKMIŞ BIRAK DEDİM BEN O FİYATA DAHA İYİ FP TOPLARIM DEDİM ALIRSANZ KULLANMAM DEDİM AMA SÖZÜMÜ DİNLEMİYORLAR SEN PC MÜHENDİSİMİN DİYORLAR 1600 TL BOSUNA GİDECEK ARKADAŞLAR BANA ALMIYACAKLAR AMA DAYIMIN PARASI BOSUNA GİDECEK BU SİSTEME

• Bir sekilde annenlere bilgin oldugunu ya da ayni parayla daha iyi seyler alabilecegini kanitlaman lazim. Bu sekilde kaziklanan cok kisi gordum. Kimi toplamak icin ugrasmiyor kiminin de bilgisi olmuyordu. Sakin alma ve bir sekilde ikna et aileni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük harf kullan.

• Bu zamanda bilgisayarcı olmak var

• Burada arkadaslara 1600luk pc toplatip o sistemi o bilgisayarciya ver kimin sistemi iyi diye sor.Cevap veremezse dayin seni dinler vazgecer zaten o bilgisayarciyida morartnis olursun

• Yazık, zaten kendi küçük dükkanına sahip bilgisayarcıların neredeyse hiçbiri neredeyse hiçbir şey bilmiyor. Tek bildikleri 5 katı fiyata PC satmak. Adam akıllı bilgisayarcılar çok az kaldı. (Halen nadiren de olsa var)
  • Hazır sistem almak büyük hatadır ..

• DOSTUM BENCE KANITLA DEKİ BENİM ALACAGIM PC DE ŞU ŞU ŞU ÖZELLİKLER OLACAK ve daha iyi olacak bi kağıda çıkart ve bundamı daha çok özellik var bundamı göster dayına annene ve anne sence bu kazık değilmi de şuna bak bunda küçücük şeyler ve az parçalar var de sence hangisi (annene göster kendine topladığın pcyi bir kağıda çıkar ve annene göster) annen ikna olmassa gel yine danış ben böyle işlerden çok anlarım en iyisi birazda bana danış tabi forumdakilerede danış ama nap et alma o pccye mahallede böyle şey yapanlara gıcık kaparım inatlaş ve egu arkadaşımızın da dedğini yap göster pc cyede hangisi iyi beklemeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer vural -- 9 Kasım 2013; 12:58:40 >
  • Hocam ne yap ne et engel ol o bilgisayarı almayın sakın.
  • imzamdaki pc yi satayım. 5000 lira ama siz 2500 tl verin..
  • forvet cok komik :D evet arkadaşlar ama inanmazlar o adama güveniyorlar yeğenimde küçük anlasa benim gibi karsı çıkar bu cocuk yarın oyun oynamayak istedğinde ne yapcak yeniden internet cafeye para yatıracak :S
  • Sor onlara bakalım onlar evlerinin eşyalarını seçerken hazır mı seçmişler yoksa kendileri mi eşyaları belirlemiş/yerleştirmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Kasım 2013; 14:08:25 >
  • Özelliklerini saymaya gerek yok. Her türlü hazır PC=ÇÖP. Oyunları doğru düzgün oynayamayınca yeğenin 2 güne yeni PC isticek. Kullanım amacı her ne olursa olsun, PC'nin özellikleri, fiyatı ne olursa olsun, hazır PC ÇÖPTÜR, PİŞMANLIKTIR!

• evet arkadaşlar çok doğru konuşuyosunuzda ailemde karşı çıkıyor herkes kendi bildiğini alsın diyor ama 15 tatilde aldıgım pc yle o bilgisayarı karsılastıracağım yegenim bize geldiğinde kesin ağlar abimin bilgisayarı daha iyi diye annesi babasıda pişman olacak
  • Yapacak bişi yok, toplanıp gelip aileni ikna edecek halimiz yok ya alsınlar boşver sorun yaşadıklarında ben demiştim dersin.
  • evet black edition sen baya anlıyon 4000 tllkikte çöptür dediğin gibi işlemci iyi ekran kartı yoktur heralde 1600 tlye ne sistemler toplanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostarmy48

evet black edition sen baya anlıyon 4000 tllkikte çöptür dediğin gibi işlemci iyi ekran kartı yoktur heralde 1600 tlye ne sistemler toplanır

Yaş baya küçük galiba ilkokul mu ortaokul mu ?

• Hocam bende pc toplarken az kalsin tanidik bilgisayarci yaninda calisan aptal herif kazikliyodu adama diyorum i5 adam diyo i5 pahali 2000 liraya gelir ozaman. dedim ben beklerim patronu ozaman sonra 1500 e 5 kat daha iyi sistem topladik bide adam diyor neden taktin i5 e quad vardi bi zamanlar onlar daha iyi falan dedi katil olacaktim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    iyi güldüm he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

iyi güldüm he

Usta bilgisayar toplama konularını bitirdik birde aile içi huzursuzlukları çözeceğiz yakında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.