Şimdi Ara

Arkadaşlar sbs tercihinde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 306,80 oyp puanı ile başarı yüzdesi %38,43 ile yeğenimizi İstanbul da bir yere yerleştirebilir miyiz ? Anadolu yakası.Biliyorum çok kötü bir puan ama çoğu düz lisede anadolu lisesi olmuş mecbur tercih yapacağız gibi , nereleri yada hangi bölümleri tavsiye edersiniz. Teknik ve endstri meslek liseleri yada sağlık meslek ( ama paralı sanırım o yüzden olmaz) hangi bölümleri önerirsiniz

http://www.basarisiralamalari.com/istanbul-liseleri-taban-puanlari-yuzdelik-dilimleri-2012-2013/

bilişim teknolojileri alanı yada elektrik elektronik alanı yada gemi yapımı yada matbaa vs

• O yüzdelik dilim ile anadolunun yedeklerine bile girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingKaya95 -- 19 Temmuz 2013; 0:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingKaya95

O yüzdelik dilim ile anadolunun yedeklerine bile girebilir.

hocam hacı hatice bayraktar anadolu lisesi nasıldır bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Daha yeni açıldı sanırım. Herhangi bir puanı yok. Kontenjan 467 . Siz yinede tercih yaparken liste başına onu yazın. Olmazsa sistem otomatik altındaki liseye bakıyor diye biliyorum. Şehir dışı düşünüyorsan %38 lik bir dilimle anadolu liselerine daha rahat girebilir. Özellikle balıkesir.Ancak balıkesirde pansiyon sorunu var o ayrı. Puanı düşük olsada okul puanı ile sıyırmış yeğenin.Düzler anadolu oldu+kontenjanlar arttı. Bir anadolu lisesinin yedeklerinden girebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingKaya95 -- 19 Temmuz 2013; 1:47:48 >

• quote:

quote:

quote:

Daha yeni açıldı sanırım. Herhangi bir puanı yok. Kontenjan 467 . Siz yinede tercih yaparken liste başına onu yazın. Olmazsa sistem otomatik altındaki liseye bakıyor diye biliyorum. Şehir dışı düşünüyorsan %38 lik bir dilimle anadolu liselerine daha rahat girebilir. Özellikle balıkesir.Ancak balıkesirde pansiyon sorunu var o ayrı. Puanı düşük olsada okul puanı ile sıyırmış yeğenin.Düzler anadolu oldu+kontenjanlar arttı. Bir anadolu lisesinin yedeklerinden girebilir diye düşünüyorum.

lisenin ortamı kötü falan yazıyordu nette yinede yazalım mı sizce anadolu olması sebebiyle 1 saat yol birde sıkıntı yaşarsa malum istanbul korkuyor insan

• Ortamı felan boşver çocuk giderse oraya okumaya gidecek. Meslekte veya ticarete göndermektense ben olsam oraya gönderirdim. Ama siz yinede bir araştırın. O kadar kötü ortam olacağını zannetmem. İnşallah anadolu lisesi tutar okur yiğenin. Ama dediğim gibi şehir dışı ise size garanti veriyorum girebileceği liseler var.
  • Hocam, o liseyi asil olarak kazanamasa da yedek olarak girebilir gibime geliyor. Ama tabii sürekli takip etmek gerekiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktemur

Hocam, o liseyi asil olarak kazanamasa da yedek olarak girebilir gibime geliyor. Ama tabii sürekli takip etmek gerekiyor...

İlk tercihe yazıyoruz o zaman umarım iyi bir lisedir
  • quote:

Ortamı felan boşver çocuk giderse oraya okumaya gidecek. Meslekte veya ticarete göndermektense ben olsam oraya gönderirdim. Ama siz yinede bir araştırın. O kadar kötü ortam olacağını zannetmem. İnşallah anadolu lisesi tutar okur yiğenin. Ama dediğim gibi şehir dışı ise size garanti veriyorum girebileceği liseler var.

Önceden düz lise imiş sonradan anadolu olmuş umarım iyi olur hocam sağolun
  • quote:

quote:

Ortamı felan boşver çocuk giderse oraya okumaya gidecek. Meslekte veya ticarete göndermektense ben olsam oraya gönderirdim. Ama siz yinede bir araştırın. O kadar kötü ortam olacağını zannetmem. İnşallah anadolu lisesi tutar okur yiğenin. Ama dediğim gibi şehir dışı ise size garanti veriyorum girebileceği liseler var.

Önceden düz lise imiş sonradan anadolu olmuş umarım iyi olur hocam sağolun

Ne demek hocam, siz sağolun. Hayırlısı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.