Şimdi Ara

ArkadasLar PhoenixTRk ye sakın güvenmeyin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben onu Bayadır Tanıodum bende +5 Violet spear var dı bana dedi versene Attack kaç yapıcak die sordu bende guvendim verdim Ve oyunda cıkıp durdu
    Dc yiyorum dedi yarın sabah oyuna girdiğimde ben bu spearı satın aldım dedi Arkadaslar Duyrulur Bu devirDe babanıza bile Guvenmeyin :'!''!!''

• ben PhoneixTRk yı uzun zamandır tanıyorum o char 2 kişi kullanıyolar ve biri onur abi biride murat abi onur abi çok iyi biridir oyunda gerçek hayatta yardım eder ama murat abi çok sahtekardır ona güvenmeyin sorun sen muratmısın diyin evt derse ona bişey vermeyin onur abinin 1 haftalık işi vardı bu yüzden giremıyor erdem sende murata güvendin verdin otursun için onur abi vericektin olum

• ismi geçen şahsın burada kankaları falan da vardır.kendisinin azılı dolandırıcılardan olduğunu söylesem hemen üzerime hücum ederler ama oyunda millet shout yapmaya bıktı artık bu ve bunun gibi adamlar yüzünden.adam demeye 1000 şahit lazım ya, kendi gibi adamları topluyorlar guildlerine onu bunu dolandırıp keyif çatıyorlar.
  • Garuşturmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 27 Şubat 2008; 19:36:43 >
  • beyler onur abiyi kimse benden daha iyi tanıyamaz bana kendi kredi kartından koxp aldı hero gold 500m aldı çok iyi hatta yani başka illerde ulsak bile
  • ya o adam bizim guilddeydi hatta guildin adı berk adamı guild başkanı adamı dolandırıcılık yapıyo diye guildten attı ya zaten nerde beleş item varsa bu adam hemen ben alabilirim diyodu. ama bakıyorumda hemen hemen herkes bu adamın ne mal olduğunu anlamış bu mesaj daha başka kişilerin dolandırılmasına engel olur umarım
  • saol
  • nasıl bir megalomanlıktır o guild ismi öyle ya, berkutay icadı olsa gerek.
  • nerden bildin zuhaha
  • işte aslinda çarini kimseye vermiceksin ben silkroadda oynarken çarimi ortağimla oynuyodum adamı dolandırıyodu küfürü ben yiyodum
  • Murat abi dedin kişi 15 yaşında
  • berkutay ın clanında çok şımarık war
  • berk ın clanın da kac kısıyle konustunda cocuk dıyosun..!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDomFinisHeD

Ben onu Bayadır Tanıodum bende +5 Violet spear var dı bana dedi versene Attack kaç yapıcak die sordu bende guvendim verdim Ve oyunda cıkıp durdu
    Dc yiyorum dedi yarın sabah oyuna girdiğimde ben bu spearı satın aldım dedi Arkadaslar Duyrulur Bu devirDe babanıza bile Guvenmeyin :'!''!!''

arkadaşım ben PhoenixTRk falan tanımam.Ama haklısın.Benim knight online de 80 Roguem vardı beramus Satılık [ REKLAM YAPALIM :P]Neyse asıl mesele benim ib vardı +4 55 lwl falandım.adam dedi ben bunu mutlaka +8 yaparım dedi.ben yapamazsın falan dedim adam 0'dan ib çekti ve yaptı.belki beni kandırdı bilmem.sonra güven oluştu falan filan derken adam bana mevzuyu anlattı dediği gibi yaptım sonrada adama silahı verdım.adam Vişt diye kaçtı.sonra girdi dc yedim dedi silahın bende değil sn bi ççık gir dedi.bnde dediğini yaptım.sonrada adam baktım tüymüş.silah falan yoktu bende.arkadaşım hacker.ben ona demiştim hackletirim seni diye.hacklettim adamın bankasına baktım ve neredeyse 2 sayfa ib ile doluydu.hepsini belli bir knight hatası ile +8 yapmış.tabiki hakkım olanı aldım ve hiçbirşeyine ellemeden çıktım.biz hakkımızdan fazlasını almayız.neyse adam sonuçta sert bir kayayı dolandırmaya çalıştı.bende hakkından geldim.olay bundan ibaret

• lll
  • oyunda kendisinden 10yaş küçük olsa bile kendinden yüksek lvl charlara abi dienler var
  • ewt öyleleride vaR.yaşın lwlda olduğunu sanıolaR!
  • Afacan kardeşlerimizin istilasına uğramış her oyunda yaşanan şeyler bunlar. Dilenmek, zorla yardım ettirtmek, herkese kanka, herkese dost ayakları çekmek, item istemek, itemi alınca topuklayıp kaçmak artık alışılmış şeyler.
  • arkadaşlar o çar ı oynayan en fazla 15 yaşında abi diyenler abartmış ben onu bıraktığım 52 lik çardan itibaren biliyorum ama kesinlikle o çarda 15+ yaşında birini görmedim ancak çarı verdiyse bilemem ayrıca çar en son gördüğümde 61 lvl idi o kadar eski olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_ruhless

Murat abi dedin kişi 15 yaşında

bende 16 yasındayım ama oyunu dolancırılıkla sahtecilikte oynayıp belesten item kzanmayı istemem
    şu anda sırf droplarla ve questlerle 50 m yaptım ve lvlim daha 30(ne edelim :D)

vallahi bence milletin emeğiyle değilde kendi emeğine bi yere gelmek en iisisidir diye düşünüyom,
    bi de artık butun oyunları paralı cıkarsaalar keske bunun gibiler apra verip oynamazda o oyunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.