Şimdi Ara

arkadaslar nokia 5800 veya e71 alacağım. yorumlarınızı alıyım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerisi boş, beni bağlamaz demen, güzel bir empati örneğiydi gerçekten.
    Neyse önemli olan birbirimizi kırmamak, sorunu olanı küçümsememek, yardımcı olmak.
    Paylaşmak varken, tartışmak niye.....

quote:

Orijinalden alıntı: real_king

ben kendi fikrimi söyledim. evet sorun yaşamadım.bu yeni tel alacak insan için hımm demek sorun çıkmıyormuş dedirtebilmektir. bu da bir empatidir.tek yönlüde olsa empati sayılır. ben hiç sorun yaşamadım kardeş. napayım şimdi bende sorun yaşadım diyip yalan mı yazayım millete. çoğunluk ne yazıyor diye bende mi öyle yazayım. farklı görüşlere saygı duyalım. herkes bi markayı sevecek diye bir şey yok evet bu kesin ve doğrudur. ben kimseye sevsin diye yalvarmıyorumda zaten. sadece benim fikrimdir.

• evet birbirimizi kırmayalım şu 3 günlük dünyada adam tel alcaksa bence gitsin babalar gibi 5800 alsın gelsin.her türlü destek benden.+Ovi store var
  • Peki her türlü destek sendense, tamam o zaman....:)

quote:

Orijinalden alıntı: real_king

evet birbirimizi kırmayalım şu 3 günlük dünyada adam tel alcaksa bence gitsin babalar gibi 5800 alsın gelsin.her türlü destek benden.+Ovi store var
  • oyun program ve tema arşivimden seçmeleri alan arkadaşa hediye edicem. alan arkadaş önce nokia ya sonra bana güvensin. heee bu arada başka bir telefonda alabilir tabiki
  • pahalı kaçar ama yinede iyi telefon X6 güzel ve başarılı bir cihaz
  • eğer bıraz daha sıkabılıyorsan kendını E72 al ama sıkamıyorsan E71 al kesınlıkle. kıyaslanmaz bıle bence. kullanmış bırı olarak dıyebılırım kı nokıa'nın en güzelı ıkı modelı
  • X6 neden olmasın?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.