Şimdi Ara

arkadaşlar nerede hata yapıyorum bi bakabilirmisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar programı derle işlemine tıkladıktan sonra resimdeki hatayı veriyor nerede hata yapıyorum bi bakabilirmisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rido6464 -- 13 Eylül 2012; 20:47:50 >

"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR"
  •  arkadaşlar nerede hata yapıyorum bi bakabilirmisiniz..

"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR"
  • yanlış derleyici kullanıyorsun. ben bu projeyi yaparken eski bir hi tech c derleyicisi kullandığımı hatırlıyorum. ayrıca buna benzer hataları ben de almıştım. sorun kütüphane dosyalarından kaynaklanıyor. bin klasöründekileri lib klasörünün içine kopyala, lib klasöründekileri de bin klasörüne kopyala sorunun çözülmesi lazım. haa birde win7 de uyumluluk modunda çalıştırmak gerekebilir..
    Lesitin bütün vücut tarafından ihtiyaç duyulan bir maddedir, hücre zarını oluşturan yapıtaşlarındandır. Hücre zarına esneklik verir. Ayrıca beynin etrafındaki koruyucu zarlar da yüksek düzeyde lesitin içerir. Yeterli beslenen bireylerde lesitin karaciğer tarafından üretilmektedir.
  • pic.h ve delay.c dosyalarını ya "kayan.c" dosyasıyla aynı klasör içine ya da "C:\Program Files\PICC\devices" klasörünün içine koymanız gerekiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.