Şimdi Ara

Arkadaşlar Masaüstü pc toplama önerisi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarım kardeşlerim iyi geceler iyi razamanlar cümleten herkese ben masaüstü yani desktop pc toplamayı düşünüyorum bu arada konuyu işallah doğru yere açtım ı umuyorum şuan kullandığım bilgisayarıda annem e hediye olmasa bile ona vereceğim herneyse geleyim neler istediğime ne kadar bütçem olduğuna şimdi aslında bir kasa ile monitör lazım bana çünkü diğer her parça var bende mesala klavye mouse birde büyük eski hoparlörlerim var iki tane ve hepsi de çalışmaktadır herneyse maxsimum fiyat 590 tl kasa artı monitör önerilerinizi acilen ve tevellüfen beklemekteyim teşekkürler birde en çok oyun amacıyla ve internette video film izlemek için kullanacağım kasayı ama klavye ile mause şu eski giriş lerden yeşil ile mor renkte olanlardan, ona göre anakart ram ekran kartı minimum 2 gb gddr5 128 bit veya 256 bit olabilir ama tercihim 256 bit veya 512 bit video kartındandır,tabi bu paraya yeterse yetiyorsa yani video kartı harddisk önerirseniz sevinirim bu konularda uzun zamandır bilgim yoktur da oyüzden hatalarım varsa var ise affola çok teşekkürler şimdiden.

Dip Not:önemli olan kasadır içindeki anakart sadece bu evdeki klavye ve fare ile kullanacağımdan ama birde gene de ileriye doğru uyumlu olsun mesala çıkarıp takabileyim o parçaları kasa ise en büyük en geniş kasalardan olursa gene çok iyi olur.son olarak lcd veya led monitör bulunurmu şuan türkiyeden olmassa yurtdışından da getireceğim getirebilirim de o yüzden led monitör 2.el de olabilir.ama fiyat aralığı 80 ila 120 tl'yi geçmesse iyi olur benim için malum bütçem çok kısıtlı sadece 590 tl ama bunu artara da bilirim en fazla 845 850 tl ye kadar ama şuan net param bu kadar yani 590 tl'dir.saolun teşekkürler. harddisk vsvs ,ram,vs,dvd rom usb3.0 bunları yazmadım ama siz yazarsınız diye eklemeyi ihtiyaç duymadım.he şimdi aklıma geldi birde ekran çok ince olsun çünkü benim gözlerim çok çabuk yoruluyor ve ağrıyor şuanki laptop da bile çok ince olmasına rağmen yani uzun lafın özü benim toplama'dan bir kasaya ihtiyacım var acilen cevaplarınızı bekliyorum,dediğim gibi bu konuda çok bilgi sahibi değilim yaşıtlarıma kıyasla ama olsun bir gün öğreneceğime öğrenip başkalarına ben anlatacağıma örnek olacağıma inanıyorum her neyse çok uzattım teşekkürler.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.