Bildirim
arkadaslar lütfen yardım edin!!!!!!!!!
Kron TX 100-28 Jant Trekking Bisiklet - 20 Kadro - 21 Vites - M.DISC - Mat Siyah-Gri/Turuncu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
java script öğrenerek başlayabilirsin...
sonra html kit yükle. baya güzel bir program. öneririm
kolay gelsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: sonersec
java script öğrenerek başlayabilirsin...
sonra html kit yükle. baya güzel bir program. öneririm
kolay gelsin...
tsk ederim ve bide son yarıdım olarak bunları nerden indirebilirim onuda söyler misin -
quote:
Orjinalden alıntı: kurd
arkadaslar ben web sitesi yapmak istiyorum bunla ilgili onerebileceğiniz ne tür programlar var basit olursa sevinirim hem türkce vardır sanırım lütfen yardım bekliyorum simdiden tskler
Arkadaşım yeni başlıyosan ve türkçe arıyorsan fronypage kullanmanı öneririm. Ama baya gelişmiş bişeyler yapmak istiyorsan dreamwevaer kullanmanı öneririm. Ama kullanımı zor baya. -
http://www.siirci.net/programindir.php?s=detay&id=89&ad=HTML%20Kit nurda bulabilirsin linki verdim. -
quote:
Orjinalden alıntı: uyusuk
quote:
Orjinalden alıntı: kurd
arkadaslar ben web sitesi yapmak istiyorum bunla ilgili onerebileceğiniz ne tür programlar var basit olursa sevinirim hem türkce vardır sanırım lütfen yardım bekliyorum simdiden tskler
Arkadaşım yeni başlıyosan ve türkçe arıyorsan fronypage kullanmanı öneririm. Ama baya gelişmiş bişeyler yapmak istiyorsan dreamwevaer kullanmanı öneririm. Ama kullanımı zor baya.
tamam tsk ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayarım ne kadar eder
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- kullanılamayan 1 video gizlendi
- casper nirvana nb 15.6 driver
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- komut istemi
- biosa nasıl girilir windows 10
- windows ekran görüntüsü alma
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X