Şimdi Ara

arkadaslar lütfen yardım edin!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben web sitesi yapmak istiyorum bunla ilgili onerebileceğiniz ne tür programlar var basit olursa sevinirim hem türkce vardır sanırım lütfen yardım bekliyorum simdiden tskler

• java script öğrenerek başlayabilirsin...
    sonra html kit yükle. baya güzel bir program. öneririm
    kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

java script öğrenerek başlayabilirsin...
    sonra html kit yükle. baya güzel bir program. öneririm
    kolay gelsin...

tsk ederim ve bide son yarıdım olarak bunları nerden indirebilirim onuda söyler misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurd

arkadaslar ben web sitesi yapmak istiyorum bunla ilgili onerebileceğiniz ne tür programlar var basit olursa sevinirim hem türkce vardır sanırım lütfen yardım bekliyorum simdiden tskler

Arkadaşım yeni başlıyosan ve türkçe arıyorsan fronypage kullanmanı öneririm. Ama baya gelişmiş bişeyler yapmak istiyorsan dreamwevaer kullanmanı öneririm. Ama kullanımı zor baya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyusuk

quote:

Orjinalden alıntı: kurd

arkadaslar ben web sitesi yapmak istiyorum bunla ilgili onerebileceğiniz ne tür programlar var basit olursa sevinirim hem türkce vardır sanırım lütfen yardım bekliyorum simdiden tskler

Arkadaşım yeni başlıyosan ve türkçe arıyorsan fronypage kullanmanı öneririm. Ama baya gelişmiş bişeyler yapmak istiyorsan dreamwevaer kullanmanı öneririm. Ama kullanımı zor baya.

tamam tsk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.