Bildirim
arkadaşlar lütfen yardım.....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba arkadasım bende var o markanın driver ve programı eger senin işini gorur se bunu sana rapidshareden yollyacagım linkleri birazdan veirim _____________________________ www.madcenter.net -www.parcakitabi.com -
Baba bende de aynı kart vardı ama bir çok bulduğum driverlar çalıştırmıyoru bunu ...
Ama Shane XP yükledim sorun ortadan kalktı yaw
_____________________________ -
Arkadasım ben dosya upload da iki de bir hata alıyorum baska baska siteler denedim dosya transferi için bulamadım eger sen biliyorsan çalısan bir site yada ben bu dosyayı sana messenger dan yollyım 7.32 mb dosya boyutu program ve driver var içinde eger messengerdan yolla dersen ekleme talebine yazarsın sebebini mail adresim madphoenix@msn.com _____________________________ www.madcenter.net -www.parcakitabi.com -
www.driverguide.com dan driverı indirerek More TV'yi kurun. Kartınız DVB-S ise ProgDVB'yi kurun. -
yaw baba driverguide.com baba bir site ama bu nun için oraya hirme hiçbiride işe yaramıyor bende söylediğim gibi aynısı vardı ama ben de hiç mi hiç bir işe yaramadı...
beyler çok sağolun yadımlarınız için teşekür ederim _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: oscar_cordoba
beyler çok sağolun yadımlarınız için teşekür ederim
ne önemi var baba burası paylaşım platformu değilmi
sen ccanını sıkma yeterki
http://members.home.nl/fly2000/files/beta/flysetup.exe ßu işini görür :) Serial Lazım Olursa Mail At Yollarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilqin -- 11 Ocak 2007; 0:49:28 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler