Şimdi Ara

arkadaşlar..H2O mop paspas hakkında bilgisi olan varmı..? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
3
Favori
142.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • arkadaşlar bu ürünü şubat 2012 de aldım hayatım boyunca aldığım en kalitesiz ürün diyebilirim 4. kullanımda bozuldu geri gönderdim tüm kargo paralarını bana ödettiler ve 2 ay önce yine aynı şekilde bozuldu servis adresini verdiler oraya yollayın dediler ve telefonu yüzüme kapattılar ben efz elektronikten almıştım size tavsiyem sakın onlardan hiç bir ürün almayın hiç yardımcı olmuyorlar ürünü satıyolar iş bitiyor. ürüne gelince hiç reklamlarda göründüğü gibi değil halı falan temizlemiyor yerleri siliyorsun o kadar ben aldığıma bin pişmanın artık karar sizin.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isabel...

    arkadaşlar bu ürünü şubat 2012 de aldım hayatım boyunca aldığım en kalitesiz ürün diyebilirim 4. kullanımda bozuldu geri gönderdim tüm kargo paralarını bana ödettiler ve 2 ay önce yine aynı şekilde bozuldu servis adresini verdiler oraya yollayın dediler ve telefonu yüzüme kapattılar ben efz elektronikten almıştım size tavsiyem sakın onlardan hiç bir ürün almayın hiç yardımcı olmuyorlar ürünü satıyolar iş bitiyor. ürüne gelince hiç reklamlarda göründüğü gibi değil halı falan temizlemiyor yerleri siliyorsun o kadar ben aldığıma bin pişmanın artık karar sizin.....

    Halıyı yıkaması mümkün değil zaten sadece düşük buharla üstünden gidiyorsunuz ve tozunu alıyor. Leke falan çıkaramaz çünkü vakumlu değil. Ayrıca yerleri ıslak falan bırakmıyor tabi eğer buharı sonuna kadar açmazssanız. Viledayla ya da elle silmekten daha az ıslak kalıyor yerler ve anında kuruyor. Önemli olan buharı az açmanız. Ayrıca camları cam ve kapı temizliğinde de çok pratik. Derzlere gelince her silmede zaten buhar etkisiyle kabarıp çıkıyor çamaşır suyunu dökmeye hiç herek yok. Ben haftada 2 bidon çamaşır suyu bitiriyordum bebek var evde bir de kedi artık sadece buharlıyla deterjansız siliyorum. Buharı bitirmek içinde hergün bir odanın pencere ve kapısını siliyorum. Ve ben gerçekten çok memnunum. Haytımı işimi kolaylaştırdı. Hergün çamaşır suyuyla uğraşmaktan da kurtuldum




  • Cihazdan öyle mucizeler beklemeyin .vakumlu olmadığı için lekelerde performensı düşük ....
  • arkadaşlar aşağıdaki adreste garantili ve çok ucuza satılıyor.
    http://www.elektronomi.com/products/31710-h2o-mop-x5-buharli-yen-nesl-temzleyc.aspx
  • bi arkadaşa bakıyortuz bizde ama kafa çorba oldu

    iyi diyende var berbat diyende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackDaniels

    bi arkadaşa bakıyortuz bizde ama kafa çorba oldu

    iyi diyende var berbat diyende

    Hocam bizzat denendi. İstesem para vermeden kullanacağım bir üründü ama eşim evde kalabalık yapar diye dışarı salladı gitti. "Bedava verseler kullanmam" diyeceğiniz bir ürün...
  • alf multiyi almayı düşünenlere bilgi olması açısından yazıyorum.

    yeni evleniyorum. bazı demonte mobilyaları birleştirmek için yeni eve gittiğimde farkında olmadan beyaz renk koltuk takımı üstündeki mavi renk pilot kalemi farketmeden üzerine rahat 30dk oturduğumu farkettim. koltuk baya bir rahat olduğu için kalemide farkedemedim. 2 farklı noktada 1 lira büyüklüğünde mavi renk oluşmuştu pilot kalemden akan mavi renk boyadan dolayı. ardından ıslak bezle sileyim dedim 1 lira büyüklüğündeki mavi renk yumruk kadar büyüklüğe dönüştü süngerinede çekmişti sanırım boyayı bastırdıkça büyüdü. ardından kuru bezle sileyim dedim kafa kadar büyüklüğe dönüştü sonradan farkettim ki tükenmez kalemin içindeki tüm boya koltuğa geçmiş. nişanlıya haberim yok desen olmaz eve en son o girmişti sorunsuz bırakmıştı. ne yapayım edeyim derken evin bi köşesinde alf multiyi gördüm. hadi son birde bu cihazla deniyeyim olmadı yarın koltuğu temizletirim diye düşündüm. cihazı çalıştırdım bir süre sonra baktım buhar vermeye başladı koltuğa tutup bezle sildikçe mavilik kaybolmaya başladı böyle böyle koltuğun buhar tuttuğum yeri neredeyse diğer yerlerinden daha beyaz bir renk haline geldi.




  • Alf hero bebeği olan her evde olması gereken bir cihaz. İşini çok iyi yapıyor. Alf handy modeli ise çok da kullanışlı değil. İkisini birlikte almıştım, heroyu sıkça kullanıyoruz ama handy bir kenarda bekliyor.
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz ürünlerin hepsi hikaye.ben bugün bauhaus tan karcher sc 1020 aldım. Kampanya var.bu ürünün fiyatı 500 tl.kampanya fiyatı 275 tl. Bence hiç vakit kaybetmeden alın kaçırmayın bu fırsatı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni eve taşınırken aldığım ankastre setin yanında aynı mağazadan Alf hero siparişide verdim mutfağım henüz takılmadığı için ürünler mağazada bekliyor.Heroyu sadece yerleri düşünerek almıştım parke ve granitler için fakat şuan düşününce Multimi alsam diye kararsız kaldım banyo,mutfak.ocak v.s. değiştirme şansım var henüz elime ulaşmamışken. ama benim için önemli olan halılar çünkü kışın ortasında halıları yıkamak zorunda kalırım genelde çocuklar mahfediyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Merhabalar,

    Tam tahmin ettiğim gibi bana taklit ürün gönderen kendini uyanık sananlar hem paramı iade etti ( Paypal sayesinde ) hemde 3. defa taklit ürün gönderdi. Paypal'in dediğinden daha önce param Paypal tarafımdan kartıma iade edildi. ( 10.12.2011 )

    Bu arada hafta içinde H2O MOP X5 benzeri fake ürün kargoyla geldi. Bu sefer paramın iade edileceği haberi Paypal tarafından bildirilince bende ürünü teslim aldım ve eve getirdim. Ancak bugün test etme fırsatımız oldu.

    Eşimle beraber banyo, tuvalet, ara hol ve mutfak temizlik testine giriştik. Ürünün su haznesi çok büyük değil tahminen yarım litre su alıyor ve kısa sürede 15-20 saniye içinde buhar vermeye başlıyor. Verdiği buharı denemek için uzaktan başlayarak elimi buhar çıkışına yaklaştırdım. Aman aman beklediğim gibi sıcak buhar çıkışı olmuyor. Başlarda elimi yavaş yavaş yaklaştırırken korktum elim yanar diye ama neredeyse 10 cm kadar yaklaştırmama rağmen dayanılmayacak bir sıcaklık değildi. Böyle olunca pek işe yaramayacağını anlamıştım.

    Her neyse yerdeki seramiklerin derzlerini denedik. Burada yi bir sonuç alacağımı zannediyordum ama beklentim boşa çıktı. Ucuna çeşitli aparatları takmama rağmen derzlerdeki pislikler yerinden kıpırdamadı. Kuvet ve klozetlerde denedim pek bir şey fark edemedim. Daha sonra ucuna yer temizleme aparatını taktım ve eşim yerleri temizlemeye başladı. Temizlik oluyor ama yerde buhardan dolayı çok su kalıyordu. Ardından tekrar bu biriken suları aldıktan sonra bana bu aletin ne faydası var dedi eşim.

    Halılardan zaten hiç ümidim yoktu ve çok su bıraktığı için halılara zarar verebilir düşüncesiyle denemeye değer bile görmedik. Yine buhardan dolayı çok su bıraktığı için camlarda başarısız sonuçlar aldık. Bu alet çok güzel lavabo ve klozet temizliği yapıyor buna emin olabilirsiniz çünkü biriken su zaten delikten gidiyor.

    Mutfak lavabosunun içini ve gider deliğindeki metal süzgeci pırıl pırıl yaptı. Ama sadece lavabo ve klozet temizlemek için bu ürüne para verilmez. Bu arada belirtmek isterim ki buzdolabının dış yüzeyinide çok iyi temizledi. Buharla buzdolabının dış yüzeyini bir yandan temizlerken eşimde bir yandan bezle yere akan suları kuruluyordu!!! Zamanında oğlumun yapıştırdığı ve çıkartmaya çalıştığımız zaman direnen stickerlar buharı yiyince direnemeyip yüzeyden çıktılar. Çok iyi temizlendi ama yerler su içindeydi.

    Sonuç olarak ben yukarıda yazdığım yorumlara bennzer bir yorumu okumus olsaydım bu ürünü almaya kalkmaz vaz geçerdim. Bir başkası belki memnun olabilir ama ben bu üründen pek memnun kalmadım.

    Bu ürün aylardır TV'lerde boy gösteriyordu ama kullanan kişilerden olumlu yada olumsuz hiç bir yorum bulamadım. Eğer yukarıda yapmış olduğum gibi bir yorum okumuş olsaydım bu ürünü almaya hiç yeltenmezdim. Umarım bu yorumlarım bu ürünü almaya niyet edenlere bir fikir verir. Banada bir teşekkür edersiniz herhalde...

    Not: Paramı geri aldım, zararım yok ve üründe elimde. İstesem ürünü iade etmem ve kullanırım ama böyle bir hareket bana yakışmaz. Onlar gibi üç kağıtçı olmadığımdan ürünü geri göndereceğim.

    eline sağlık forumdaşım :) bende neredeyse ramak kalmıştı eşime alıcaktım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radtech

    eline sağlık forumdaşım :) bende neredeyse ramak kalmıştı eşime alıcaktım

    Ucuz atlatmışsınız diyelim o zaman. Memnun olan bir kaç kullanıcı oldu ama demek beklentilerle alakalı bir durum bu. Reklamlardaki gibi bir rün olsa herkesin evinde bir tane olurdu.
  • H2O Top Shop Ankara Arcadium Şubesinden alalı henüz 1 sene dahi olmadı ve 10 kez kullanmadım bile.Şu an PERT durumda.Son derece başarısız bir ürün.Muhatap olunamayacak yetersizlikte bir firma.Bu halleriyle sizi salak yerine koymaları da cabası.Ürün kesinlikle elinizde patlıyor.Ne geri alıyorlar ne muhatap oluyorlar.İncecik sapını tutmaya korkarsınız.Düğmesi ve buharı hemen bozuldu.Temizliği de hikaye.Altına taktığınız küçüçük yapışkan bez kısa sürede yapışmaz oluyor.Hukuki haklarımla uğraşacağım.Bu küçük alet sinir bozucu hale geliyor.Kırmızı renkli olanı da kullandım ve bira daha iyi gibiydi 1-2 senede bozuldu ben şanssızlık olarak değerlendirmiştim.Sakın Top Shop a bulaşmayın derim...
  • Rezalet igrenc birsey sakin almayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thujonn

    Arkadaşlar bahsettiğiniz ürünlerin hepsi hikaye.ben bugün bauhaus tan karcher sc 1020 aldım. Kampanya var.bu ürünün fiyatı 500 tl.kampanya fiyatı 275 tl. Bence hiç vakit kaybetmeden alın kaçırmayın bu fırsatı.

    Merhaba,
    karcher sc 1020

    Bu ürünü kullandıysanız deneyimlerinizi yazabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar kesinlikle H2O MOP X5 almayınız..az kalsın elektrik çarpmasından anneme bir şey olacaktı.2 ay içinde ürün hemen bozuldu !!!
    ayrıca üretici firmaya gönderdik tamir için kargo bedelini ödemediğimiz için teslim alamamışlar ürünü..aldıkları kararla kargo tutarını artık ödemiyorlarmış..nasıl oluyorsa bende analamadım..markapon sitesinden almıştık onlarda sorunumuzla hiç ilgilenmedi..bursı türkiya uç kuruşluk mevzularla günlerce uğraçman gerekiyor..
    sözde tüketici hakkı..illa bir yerlere gidip şikayet etmek mi gerek..bu tip durumlarda bir kaç firmaya basarsın ağır cezaları bak bakalım bir daha oluyor mu..




  • uyduruk bir alete benziyor.
  • topshopta h20 mop u sanki almaya mecburmuşuz gibi konuşuyorlar ya, iade garantisi verdiği için bugünki görüşme sonucunda aldım. yorumları okudum, genel itibari ile olumsuz.. :( pişman olur muyum bilmiyorum ama birkaç güne kadar belli olur, 1 ay içinde iade etme şansım var.. iade için kargo ücreti ödeyecek miyim diye de sordum, eğer bu gönderim için kargo ücretini ödemeyi kabul edersem iade ya da arıza için bile olsa kargo ücreti ödemeyeceksiniz dedi. bir maceraya atıldım sanırım. umarım pişman etmezler.. onunla konuşurken başka siteleri de açtım daha ucuzları olduğunu söyledim, onlar çakma dedi. burdaki yorumları okuyunca çakma markaların orjinal diye yutturulmaya çalışıldığını gördüm. gelen orjinal ürün için 2 yıl garanti ve 1 ay iade hakkım, beraberinde ücretsiz kargo ile geri gönderebileceğimi öğrenince bir riske girdim. sonuç olumsuz olursa tekrar yazarım..




  • Bugün Gold tan bir tane almayı düşünüyordum Google amcadan ürünü araştırırken forumumuza rastgeldim. Ben çok aktif bir üye değilim. Bütün yorumların hepsini okudum. Konuyu hortlattı isem affola.

    Sanıyorum bu ürüne para vermektense şu linkteki ürünü almak yerleri silmek için daha işlevsel olacaktır :)
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/easy-deasy-mop-super-temizlik-seti-easydeasy-67599017#product-information

    Google da bu konuya dair biraz araştırmada yaptım. Çıkardığım sonuç şu. Bu ürün olsa olsa Karcher'in çakması olabilir ancak. Alıpta denemedim. ama okuduklarımdan vardığım sonuç bu iş için alınsa alınsa uygun bütçe için bu ürün alınır.
    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/karcher-sc-1020-buharli-temizlik-makinesi-67658373#product-information

    Kötü deneyim yaşayan arkadaşlar biliyorsunuzki bu ülkede tüketici hakları var. Kanun var. Ne olacakki falan demeyin sakın. Haklarınızı iyice okuyup öğrenin. Eğer reklam filminde anlatıldığı ve gösterildiği gibi bir ürün değil ise bu işin cezai müeyyideleri çok ama çok ağır. Bakanlık şikayetinize göre öyle davalar açar ki o işin sonucu şirketin kapatılmasına ticaret hayatına son verilmesine kadar uzanır.

    Bugüne kadar Tüketici haklarımı kullanıp perişan ettiğim firmaların ikisini size söyleyeyim. Sony Ericcson ve Turkcell. Bu iki firmayı perişan ettim.
    İşin sırrı yazışmalarda saklı arkadaşlar. SÖZ UÇAR YAZI KALIR. Eğer bir maruzatınız bir şikayetiniz varsa mutlaka kayıda aldıracaksınız ve elinizde belgesi olacak. Bunu yerine getirmezler ise o daha da büyük suç hapise kadar gider o işin ucu.

    Çok uzatmayayım, 5 tl bile olsa hakkınızı arayın. Hakkınızı arayınki böyle ne olduğu belirsiz zibidiler patronluk koltuğunda oturup sizi söğüşleyerek adam olamasın!

    Edit: Bahsettiğim iki firmada hakkımı fazlasıyla vermiştir. Biri biraz fazla uğraştırdı ama neticede ben hakkım olanı aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLinux -- 25 Aralık 2012; 3:34:12 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.