Şimdi Ara

Arkadaşlar Genel Sağlık Sigortası Hakkında Acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim haziran ayında sigortam vardı öğrenci olduğum için temmuzda bitti. Neyse ben gss yaptırayım dedim kaymakamlığa gelir tespiti için başvurdum 14 ağustosda..... gelir tespitim tamamlandı 1 hafta sonra 37 lira ödeyeceğim çıktı SGK ya gittim adresinize tebligat gelir 1 hafta içinde dedi tebligat gelmedi henüz amahttps://sgk.ziraatbank.com.tr/ adresinden TC kimlik numaramı yazıp sorguladığımda ödenecek tutar 526TL olarak görünüyor ?!
    Böyle birşey nasıl mümkün olabilir ki yoktan borç yazmışlar hesabıma 37 lira ödeyeceğim şey 526 olmuş birden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 30 Ağustos 2012; 17:27:13 >

• Arkadaşım aynı durumdayız.Benimde öğrencilik bitti kendiliğinden gss geçmişim hastanede öğrendim.Sgk ya gidip sorduğumda ziraata git borç varsa yatır öğrenciliğe devam edersen öğrenci belgesi getir dediler.Herhalde bana da seninki gibi borç çıkacak.
  • Anlamadığım 2 ay sigortasız kaldım temmuz ağustos desek 425tl falan ediyor en kötü ihtimalle. Gelir tespitini de bu ay yaptırdım evinize kağıt gelecek diyorlar ama gelmedi bi türlü bu hafta glemesi lazımdı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.