Şimdi Ara

Arkadaşlar Çalışınca Oluyor Mini Motivasyon İçerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vallaha bundan 4 gün öncesine kadar üslü sayıların ü'sünü bilmezken şimdi allaha şükür yapıyorum ösym sorularını çözüyorum 50 sorudan 7 tane yapamadığım çıktı bence bana göre büyük başarı çünkü önceki konumumu biliyordum bu konuda hatta konu açmıştım bunla ilgili .:)

• Çalişinca zaten oluyor onemli olan pes etmemek, anlamadiğin konuyu tekrar tekrar dinlemek/uğraşmak ancak bu şekilde başarının yoğun tadını alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Çalişinca zaten oluyor onemli olan pes etmemek, anlamadiğin konuyu tekrar tekrar dinlemek/uğraşmak ancak bu şekilde başarının yoğun tadını alabilirsiniz.

aynen aga aynen
  • Abiler ben de mat1 konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kaynak vb önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenci1

Abiler ben de mat1 konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kaynak vb önerebilir misiniz?

Süre az kaldı süper hızlı mat 1 halletmek istersen antremanlarla matematik 2. kitabı çöz hiç temel yoksa 1. kitabı ama 5 günde bitirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

vallaha bundan 4 gün öncesine kadar üslü sayıların ü'sünü bilmezken şimdi allaha şükür yapıyorum ösym sorularını çözüyorum 50 sorudan 7 tane yapamadığım çıktı bence bana göre büyük başarı çünkü önceki konumumu biliyordum bu konuda hatta konu açmıştım bunla ilgili .:)

Dedik hocam sana.. Bende senin gibiydim öm ile konuşmuştuk yapılır dedim şükür başarmışsın. Darısı diğer konularının başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

vallaha bundan 4 gün öncesine kadar üslü sayıların ü'sünü bilmezken şimdi allaha şükür yapıyorum ösym sorularını çözüyorum 50 sorudan 7 tane yapamadığım çıktı bence bana göre büyük başarı çünkü önceki konumumu biliyordum bu konuda hatta konu açmıştım bunla ilgili .:)

Dedik hocam sana.. Bende senin gibiydim öm ile konuşmuştuk yapılır dedim şükür başarmışsın. Darısı diğer konularının başına.

sağol reiz yani yüzde yüz yapamıyorum ama eskisine göre iyiyiym yani birde behzat anlatcak yeni versiyon onuda cila çekttim mi bir şey kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.