Bildirim
Arkadaslar bu ne ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ilıklar buyrun _____________________________ bizi nasıl etkiler -
Kas _____________________________ -
Böbreklere sahip çıkın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pectus Carinatum, göğüs duvarının dışa çıkıntı gösteren yapı bozukluğudur.Halk arasında güvercin göğsü olarak da bilinir. Pectus carinatum, kaburga kıkırdaklarının tek taraflı veya çift taraflı tutulumu ve iman tahtasının üst veya alt kısmında yapı bozukluğu şeklinde meydana gelir. _____________________________ -
Bende de var ama o kadar çirkin ve yamuk değil
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: VIKINGS
Pectus Carinatum, göğüs duvarının dışa çıkıntı gösteren yapı bozukluğudur.Halk arasında güvercin göğsü olarak da bilinir. Pectus carinatum, kaburga kıkırdaklarının tek taraflı veya çift taraflı tutulumu ve iman tahtasının üst veya alt kısmında yapı bozukluğu şeklinde meydana gelir.
Kurtulma sansi yok mu doktor bey
iğrenç
Karnını içeriye çektiği için göğüs kemikleri gözüküyor bunda anlamıycak ne var?
Hocam bu normal hali değil dimi kendini kastığın için böyle? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeHappy
Hocam bu normal hali değil dimi kendini kastığın için böyle?
Normal hali degil , cok az belli oluyor. Karnimi cektigim icin boyle oluyor.Spor yaparken cok rahatsiz ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: HyPno55
quote:
Normal hali degil , cok az belli oluyor. Karnimi cektigim icin boyle oluyor.Spor yaparken cok rahatsiz ediyor
Evde kendin yapıyosun dimi sporu? Bi de spora başlamadan önce var mıydı çıkıntı?_____________________________ -
göbeği belli etmiycem diye karnı içe çektiğim zaman bendede oluyo _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HyPno55
quote:
Evde kendin yapıyosun dimi sporu? Bi de spora başlamadan önce var mıydı çıkıntı?
Yok salona gidiyorum 2aydir. Kendimi bildim bileli var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler