Şimdi Ara

Arkadaşlar bir sorum olacak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır telefon almayı düşünüyorum ama teknoloji ile hiç aram yok.Son 1-2 haftadırda bakınıyorum sitelere fakat yine de kafama tam olarak bir şey oturmadı.Maximum 1250 tl lik bir telefon almak istiyoruum.Bana hangi telefonu önerirsiniz.Burada yapılan yorumlara göre bir karar vereceğim çünkü çevremde telefondan anlayan bir insanda yok.Nedenleriyle birlikte önerdiğiniz telefonu yazarsanız çok mutlu olacağım.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

• sacmasapanadam35 S kullanıcısına yanıt
    O fiyata kesinlikle Optimus G veya Nexus 4 alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

O fiyata kesinlikle Optimus G veya Nexus 4 alın derim.

teşekkür ederim cevabınız için,peki neden optimus G veya Nexus 4 ?bunuda açıklasanız çok sevinirim.
    teşekkür ederim cevabınız için,peki neden optimus G veya Nexus 4 ?bunuda açıklasanız çok sevinirim.
    LG G2 al. Hatta kredi kartı kampanyalarıyla çeşitli alışveriş sitelerinde daha uygun fiyata bulmak bile mümkün.
  • once telefonda nette gezinmekmi oyun oynamakmi vs.. ne amacla kullanicaksin agirlikli olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: onur0258

once telefonda nette gezinmekmi oyun oynamakmi vs.. ne amacla kullanicaksin agirlikli olarak

açıkçası bu söylediklerinizin hepsini rahat bir şekilde yapmak istiyorum ama daha çok nette gezinirim telefonda ama oyun oynamayıda severim boş vakitlerimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

LG G2 al. Hatta kredi kartı kampanyalarıyla çeşitli alışveriş sitelerinde daha uygun fiyata bulmak bile mümkün.

teşekkür ederim öneriniz için.peki neden LG G2 diye sorsam?
    13 MP Optik Görüntü Sabitlemeli kamera. 2.3 GHZ S800 işlemci. Adreno 330 grafik işlem birimi. Full HD 1080 True IPS ekran. 3000 Mah batarya. Neredeyse yok denilecek ince çerçeveli ve yenilikçi tasarım desem.
  • quote:

13 MP Optik Görüntü Sabitlemeli kamera. 2.3 GHZ S800 işlemci. Adreno 330 grafik işlem birimi. Full HD 1080 True IPS ekran. 3000 Mah batarya. Neredeyse yok denilecek ince çerçeveli ve yenilikçi tasarım desem.

teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım.
  • 1250 tl gercekten iyi telefonlar alabilirsiniz ama samsung galaxi sersinden almamanizi oneririm telefon olaraksa bir nexus lumia serisi xperia serisi isinizi gorur ( mobilden yaziyorum ayrintili arastirma yapamadim pc ye gecince isterseniz ayrintili incelerim)

• quote:

1250 tl gercekten iyi telefonlar alabilirsiniz ama samsung galaxi sersinden almamanizi oneririm telefon olaraksa bir nexus lumia serisi xperia serisi isinizi gorur ( mobilden yaziyorum ayrintili arastirma yapamadim pc ye gecince isterseniz ayrintili incelerim)

çok iyi olur çok teşekkür ederim.bu konuda gerçekten çok bilgisizim ve paramı çöpe atmak istemiyorum.buradaki tavsiyelerden sonra karar vereceğim o yüzden yaptığınız yorumlar benim için çok değerli.tekrar teşekkür ederim.
  • Onemli degil ben 30 dk ka gibi bi sure sonra pcye gecerim isterseniz o zaman skaype ve pm yoluyla konusarak yardimci olurum..

• quote:

Onemli degil ben 30 dk ka gibi bi sure sonra pcye gecerim isterseniz o zaman skaype ve pm yoluyla konusarak yardimci olurum..

skype adresim yok pm den yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Az bırazdaha butce eklersen lg g2,cunku en son donaımı kullanır ve o fıyata o donanımı vermesı guzel,ama o kadar guce yada o paraya cıkmaya gerrk yok dersen xperıa sp onerırım,cunku kendı sınıfındakı en saglam ve kalıtelı kasa yapısı,artı olarak 2370 lık pılı vardır,gun ıcınde cok rahat eder sarj sıkıntısı yasamazsın,nexusa nazaran sd kart takabılme ımkanıda oldugundan bu acıdanda avantajlıdır.fıyatıda 1000-1100 cıvarına indi.
     Arkadaşlar bir sorum olacak!! Arkadaşlar bir sorum olacak!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tav2612 -- 15 Aralık 2013; 1:52:08 >

Arkadaşım bu fiyattan alabileceğin en iyi telefon net olarak LG G2'dir. Aklını karıştırma. Gidip de bu fiyattan satılan çok daha düşük donanımlı, daha yavaş, pili yarı yolda bırakan Nexus, Lumia, Xperia serilerine bir ton para bayılma.

Açık ve net bu fiyata LG G2'nin alternatifi YOK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

Az bırazdaha butce eklersen lg g2,cunku en son donaımı kullanır ve o fıyata o donanımı vermesı guzel,ama o kadar guce yada o paraya cıkmaya gerrk yok dersen xperıa sp onerırım,cunku kendı sınıfındakı en saglam ve kalıtelı kasa yapısı,artı olarak 2370 lık pılı vardır,gun ıcınde cok rahat eder sarj sıkıntısı yasamazsın,nexusa nazaran sd kart takabılme ımkanıda oldugundan bu acıdanda avantajlıdır.fıyatıda 1000-1100 cıvarına indi.

teşekkür ederim yorumunuz için.dikkate alacağım söylediklerinizi.
  • quote:

Arkadaşım bu fiyattan alabileceğin en iyi telefon net olarak LG G2'dir. Aklını karıştırma. Gidip de bu fiyattan satılan çok daha düşük donanımlı, daha yavaş, pili yarı yolda bırakan Nexus, Lumia, Xperia serilerine bir ton para bayılma.

Açık ve net bu fiyata LG G2'nin alternatifi YOK!

anlaşılan LG G2 iyi bir telefon.söylediklerinizi önemle dikkate alıyorum.LG G2 şu an bir adım önde benim için.
  • xperıa sp androıd 4.4 ude alacak tabı buda var unuttum
  • quote:

Az bırazdaha butce eklersen lg g2,cunku en son donaımı kullanır ve o fıyata o donanımı vermesı guzel,ama o kadar guce yada o paraya cıkmaya gerrk yok dersen xperıa sp onerırım,cunku kendı sınıfındakı en saglam ve kalıtelı kasa yapısı,artı olarak 2370 lık pılı vardır,gun ıcınde cok rahat eder sarj sıkıntısı yasamazsın,nexusa nazaran sd kart takabılme ımkanıda oldugundan bu acıdanda avantajlıdır.fıyatıda 1000-1100 cıvarına indi.

Xperia sp nin rami 1250tl lik bir telefon icin cok az 1 gb. Ama lg gercektende mukkemmel telefon

• quote:

quote:

Xperia sp nin rami 1250tl lik bir telefon icin cok az 1 gb. Ama lg gercektende mukkemmel telefon

kısmen haklısın,ama son paralelde 960 a ınmısken bence iyi,bırde tabıkı2 gb ramın faydasını tartısamam orası ayrı,fakat 4.4 de ram tuketımı azaltıldıgı ıcın suan bıle bana rahat yeten 1 gb ram 4.4 daha randımanlı kullnılıyor olacaktır fıkrındeyım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.