Şimdi Ara

Arkadaşlar bıktınız bu tarz konulardan biliyorum ama tavsiye lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kulaklık deneyimim yok telefonlarla gelenlerle idare ettim sürekli şimdi neden kulaklık istiyorum ve nerde ne amaçla kullanıcam.

*Fiyat Aralığı Maksimum 200 TL
    *Yurt içi yurt dışı bu konularda tavsiye size ait
    *Sabahları kum parkurda koşu yapmaya başlıycam koşarken kullanmak için istiyorum.
    *Basslara önem veriyorum.
    *Tarzına türüne enstrumanına bakmadan yabancı müzik dinliyorum. Sadece hareketli müzikler.

Not: Samsung Galaxy S3 ile kullanıcam telefon değişsede kulaklık değişmeyecek. Ama iphone 5 ile ios 6 bir bomba olmadığı sürece android os 'a devam :) buda önemli olabilir diye yazıyorum.

Bilgi ve tecrübelerinizi yorum yaparak ve yardımcı olmak adına paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba, spor yaparken kullanacağını söylüyorsun, bu linkteki spor kulaklıklarını bir gözden geçir. Kulağında sabit durması açısından kulak içi kulaklıkları öneririm. Sennheiser'ın Adidas OMX 680i kulaklığını alırsan daha sonra iphone a dönüş yaparsan rahatlıkla kullanabileceğin bir kulaklık.

http://www.kulaklik.com/kulak-ici-ucuz-spor-kulaklik-fiyat-58

Tanıtım (ALINTI)
    Sennheiser'ın Adidas ile ortaklaşa geliştirdiği OMX 680i Sports mikrofonlu kulaklık koşu yaparken veya spor salonunda çalışırken en iyi ekipmanınız olmak için tasarlandı. Ayarlanabilir kulaklık aparatı kulağınızı en iyi şekilde kavrar ve spor yaparken size rahatlık sağlarken yüksek çıkışlı sürücüleri güçlü ve canlandıran stereo ses ile egzersizlerinizde size eşlik eder. Ayrıca yüksek kalitedeki mikrofonu ve kumandası sayesinde hem konuşmalarınızı hem de müziğinizi kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

OMX 680i Sports çok ağır şartlara dayanabilecek şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir. Gerilmeye dayanaklı kısımlar yüksek esneklik ve şok emme özelliğine sahip materyal kullanılarak üretilirken kablo Dupont Kevlar ile güçlendirilmiştir ki bu da size rakipsiz bir güç ve dayanıklılık sunar. En zorlu koşullarda bile örneğin eksi 10 derece santigratta çalışmaya devam eder ve esnekliğini korur.

OMX 680i Sports'ta bulunan diğer bir harika özellikte sıvıdan korumadır. Ne kadar ağır şartlarda spor yapsanızda ses sistemini terden ve sudan korur ya da sağnak yağıştan.

Özellikler
    Spor tasarım ve yüksek performanslı dış ses engelleme özelliği
    Ter ve su geçirmez
    EarFin tutunma mekanizması; kulaktan düşmez
    Tamamen ayarlanabilir kulak aparatları sayesinde kulağınıza tam ve rahat bir şekilde oturur
    Yüksek çıkışlı sürücüler; spor yaparken size enerji verir
    Dışarıda koşarken daha güvenli bir kullanım sunmak açısından dış sesleri de belli bir oranda size ulaştırır
    Dupont Kevlar ile güçlendirilmiş kablo; mükemmel sağlamlık ve dayanıklılık
    Spor salonlarında kullanılan miCoach MP3 ve CD oynatıcılar ile Video sistemleri ile uyumludur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.