Şimdi Ara

Arkadaşlar aniden elektrik gitti odam kokuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarlar yarim saat önce benim odamda ve yan yanimdaki banyoda elektriil gitti ve idam garip plastik yanik kokusu gibi korkmaya basladi ama diğer odalarda elektrik vardi mutfak oturmasinda tuvalette felan vardı sadece benim odamda ve yanındaki banyoda yok tu gittim baktım şeltermi ne diyorlar ona o atmış kaldırdım onu elektrik geldi aradan 10 dakika sonra bütün evde elektrik gitti ve odamdaki o garip koku yeniden geldi apartmanda elektrik var karşı ve yan binanada elektrik var ne yapacağım Bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şase yapan arızalı bir cihaz var sanırım evde fişe takılı halde, dikkat et elektrik çarpmasın.Yangın felan çıkarabilir bozuk olan elektrikli aletler.Muhtemelen elektrikli bi aletin devresi felan yanmış olabilir onun kokusudur.Şartelleri indirin önce, elinize feneri alıp cihazları kontrol edin hepsinin fişini çekin.Ardından tekrar Şartelleri kaldırıp ışıkları yakabilirsiniz.Arızalı cihazı tekrar fişe taktığınızda korumaya almak icin şartel yeniden atacakdır.Eğer yaşınız küçükse elektrik tesisatına bilmediğiniz şeylere elinizi sürmeyin.Ciddi yaralanmalara ölümlere sebebiyet verebilir.Aile büyüklerine veya komşularınıza ulaşın yardımcı olurlar.

Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

Şase yapan arızalı bir cihaz var sanırım evde fişe takılı halde, dikkat et elektrik çarpmasın.Yangın felan çıkarabilir bozuk olan elektrikli aletler.Muhtemelen elektrikli bi aletin devresi felan yanmış olabilir onun kokusudur.Şartelleri indirin önce, elinize feneri alıp cihazları kontrol edin hepsinin fişini çekin.Ardından tekrar Şartelleri kaldırıp ışıkları yakabilirsiniz.Arızalı cihazı tekrar fişe taktığınızda korumaya almak icin şartel yeniden atacakdır.Eğer yaşınız küçükse elektrik tesisatına bilmediğiniz şeylere elinizi sürmeyin.Ciddi yaralanmalara ölümlere sebebiyet verebilir.Aile büyüklerine veya komşularınıza ulaşın yardımcı olurlar.
    dostum sanırım bir şeyler yandı odamdakı isıgı acınca avizeden pat pat pat sesler geliyordu sonra tekrar şalter attı bu seferde apartmanın şalteri atmış gıttım actım şalteri ama odamdakı elektriik yalan oldu ama yandaki banyo ne alaka onu anlamaadım oda gıttı

• BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    Kaçaklari önlemek için bir role oluyor genelde elektrik kutusunda kaçak olduğu zaman diğer saglam odaların şalteride atar.Ondan diğerleride gitmiştir.En azindan bizim tesisat boyle.Örnek vermek icin anlattm.Elektrikçi çağırın en iyisi sabah dikkat edin hocam.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.