Şimdi Ara

Arkadaslar acil yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasin sabit diskini alip kendi pcme taksam onun isletim sistemi ve yuklu programlar vesaire direk benim pcye mi gecicek?
    Ve boyle birsey icin herhangi bir guncelleme ve anakarta diski tanitma gibi bir sey gerekli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakknk -- 30 Ocak 2014; 12:57:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burakknk B kullanıcısına yanıt
    geçer ama tam verim alabilirmisin bilemem
    Cok benzer makinalar ise acilir ve calisir, ne kadar stabil olur bilemem.
    Farkli makinalar ise (islemci, anakart, disk vs.) hic girisme derim.
    yani eğer yanlış anlamadımsa çalışan-sistem kurulu bir sabit diski, başka bir pcye takıp ondan başlatıp aynı şekilde sistemi kullanabilir miyim? diyorsunuz. Bu bir ihtimal mümkündür. Kesinlikle sorun çıkacaktır. Çok büyük bir ihtimalle donanım-yazılım uyumsuzluğundan sistem açılır açılmaz mavi ekran, kurtarma, kilitlenme vb. sorunlar yaşayacaksınız.
    Malasef olmaz olsa bile biyerde mavi ekran hatasi alirsan en güzeli sifirdan format atmak

• quote:

Orijinalden alıntı: burakknk

Arkadasin sabit diskini alip kendi pcme taksam onun isletim sistemi ve yuklu programlar vesaire direk benim pcye mi gecicek?
    Ve boyle birsey icin herhangi bir guncelleme ve anakarta diski tanitma gibi bir sey gerekli mi ?

geçer ama açılmayadabilir çünkü herşey onun pc deki donanımlara göre hazırlandı kuruldu.

hatalar alman olası

tam performans alamassın
  • Cok sagolun arkadaslar cevaplariniz icin yeterince yeterli oldu cevaplariniz

• bence hiç bulaşmayın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.