Şimdi Ara

Arkadaşlar 4 RP ye ihtiyacım var ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 971 RP var şuan bende ve 4 RP yi nasıl istiyeceğimi bilmiyorum biraz yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler.

• bi ara karikatür çizerek rp verme olayları falan vardı pek bilmiyorum bende bilen bi arkadaş yardımcı olabilir.
  • supporta şu skini alıcam ama 4 rp eksik diye pm atıcaksın hemen veriyorlar. ben 3 rp için e-posta atıp longhorn alistar almıştım.

edit: 1 seferlik veriyorlar ona göre kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em Mathers -- 16 Ağustos 2012; 19:16:19 >
  • Direk iste yani nasıl nasıl isteyeceğini bilmiyorsun? 4 RP'ye ihtiyacım var de
  • karikatür ve ya champion resimleri çizersen RP veriyorlar
  • Teşekkürler hemen tiket atiyorum

Ciddiyim

• bende de 38 rp eksik verirlermi acaba böyle bişeyler çiziştirsem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yazıyı 10 yere yapıştır. Daha sonra arkana bak. İlk gördüğün şeyi eline al ve masanın üstüne bırak. Güle güle kullan
  • bana da lazımdı.

ı want to 4 rp.yazdım.benden resim istediler.bende bir tane çöp adam çizdim.ellerine iki tane iskambil kağıdı yapıştırdım.resmin üzerine twisted fate yazdım, direk yolladılar.
  • Riot ofisinin önünde mendil aç.
  • Ben 80 Rp istemiştim Vermediler,böyle birşey yok dediler,tabi inanmadım ama cevap vermedim.
    (80 rp çok gelmiş olabilir o ayrı)
  • Bende Pullsefire Ezreal ve Blood Moon Akali çizimleri vardır isteyen olursa hayrına atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.