Şimdi Ara

Arkadaşla İddaya Girdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 hafta içinde varus nerflenir dedim,o yok dedi.Sizce Nerf gelir mi 2 hafta içinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 10 Mayıs 2012; 19:41:36 >

• gelir. move speed 310 çok fazla onu düşürürler. passivenin ası düşürülebilir, Q nun damagesi düşürebilir
  • q oldukca fazla damage vuruyor ve alanı çok büyük ona nerf gelir pasifinede ufak bir nerf gelebilir
  • Bence gayet dengeli hatta buff lazım. Çünkü varusa karşı ad carry oynadığım maçlarda çok rahat alıyorum.
  • evet buffda lazım varusa fakat nerfte lazım. Q su fazla abartılı 500 damage vuruyo abartısız
  • Bence gelir
  • bence denegeli
  • Saçma olur focus aldığı anda bitiyor sustain adına hiçbirşeyi yok.
  • Gelmez nerf bence , gelirse de max. Q skilline ufak bir scale nerf gelebilir o kadar.
  • Adettendir ufak bile olsa bir nerf yada bir duzenleme yaparlar. Cunku bugune kadar ciktigi gibi kalan hicbir hero yoktur !...
  • Oyunu bırakacaktın sen sanırım nerf gelmezse?
  • Buff gelir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Adettendir ufak bile olsa bir nerf yada bir duzenleme yaparlar. Cunku bugune kadar ciktigi gibi kalan hicbir hero yoktur !...

Trundleye bug fix haricinde ne nerf ne buff geldi riot bizi trollüyor şaka bir yana tabi dragonun defans kırılma nerfi trundlenin erkenden dragon kesmesini nerfledi o da kitap üstünde değil tabi.
  • neymiş bu varus ya gravesle tarumar ettim bi q su avantaj sağladı ultisi falan tırt yani tfde focus yedi mi gerisini siz düşünün
  • Açıkçası Varus beklediğimden düşük güçlü geldi. Daha güçlü gelip sonra nerflenmesini bekliyordum. Ama şimdi bufflanacağını düşünüyorum.
  • quote:

Adettendir ufak bile olsa bir nerf yada bir duzenleme yaparlar. Cunku bugune kadar ciktigi gibi kalan hicbir hero yoktur !...

Fiora
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

neymiş bu varus ya gravesle tarumar ettim bi q su avantaj sağladı ultisi falan tırt yani tfde focus yedi mi gerisini siz düşünün

ultisi fena değil q'su fena değil onun dışında pek anlamadım "op!!!!111" falan diyenleri. ultisinin avantajı snare özelliğinin gelişmiş halinin olması. 3-4 kişiye snare atabiliyor.
  • Ona kalirsa akali yada jax de nerflenmedi sadece hextech nerflendi.
    Fiora da yeni sayılır zaten. Gıdıklanır o da yakında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ona kalirsa akali yada jax de nerflenmedi sadece hextech nerflendi.
    Fiora da yeni sayılır zaten. Gıdıklanır o da yakında.

Jaxa nerf gelmedi komple rework yaptilar guzelim jaxi su an ki halide fena degil aslinda
  • Bence gelebilecek tek nerf movespeed'inin düşürülmesi olur onun dışunda nerf geleceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.