|
iş yerinden 3 arkadaş beraber gidip geliyoruz yaklaşık 30 km mesafede işyerimiz 3. arkadaş daha aramıza katılalı 2 ay oldu. onda araba falan yok. ismi A olsun diğer arkadaşımda H olsun. biz H nin arabayla 2 ay boyunca gidip geldik. Artık dedim ki benim arabayla da gidelim hep senin araçla olmaz. neyse dün sabah yola çıktık. iş yerine sorunsuz vardık kaza bela olmadan. işten çıktığımızda saat 19:20 falandı hava kararmış bir yandan da yağmur yağıyor. yol asfalt ama arada yol yapım çalışmasından dolayı tek şeride düşebiliyor. yani hızı azaltıp vitesi düşürüp manevra yapman lazım bu bana tek şeride düşürülen kısımdan geçer geçmez sen acemisin galiba acemilik seziyorum ehliyeti yeni mi almıştın diyor. içimden diyorum ne alaka arabayı stop etmemişim gidipte hızlı giderken küt diye frenlememişim yavaşlayıp vitesi düşürüp geçmişim. aradan biraz süre geçtikten sonra bana bu kez 'dikkatli sürüyorsun' diyor. büyük ihtimalle iki elimle direksiyonu tuttuğum içindir. senin aracın yok bir şeyin yok ne güzel evine kadar bırakıyorum ona rağmen karşındaki kişiye acemisin ehliyeti yeni almışsın tarzı laflar kullanmak bence çok ayıp. ben kaza tehlikesi geçirsem büyük kusurum olsa diyelim 100 120 ile giderken aniden heyecanlanıp arabayı stop etsem hadi neyse de normal kullanan birisine bu lafları kullanmak bence küfür gibi bir şey. tamam ehliyeti pandemi zamanında 22 yaşında aldım. babamın arabası hiç olmadı mayıs ayında kendi arabamı aldım. sonra deneyimli bir şoförle 30 saate yakın pratik yaptım. 2 farklı şehire gidip geldim sonra farklı yollarda sürüş deneyimledim. kendime güvenmesem niye sizi götürmek isteyim ki ? hem siz çok değerlisiniz de ben değersiz miyim ? arabam çok mu değersiz ? niye bu insanlar beğenmedikleri şeyleri lap diye söyleyebilme cesaretini bulabiliyor ? 2 aydır arkadaşız sanki 10 senelik arkadaşım gibi samimiyet mi var ? bana bunları söylüyorsun |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt