Şimdi Ara

arkadaşımın bilgisayarı dondu ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus M5A97 de AMD Athlon 64 X2 4400 çalışırmı? Arkadaşın bilgisayarına bu gün format attım ama formattan sonra program yüklerken pc dondu ve bende reset attım. Birdaha da açılmadı bilgisayar. Ekran kartını denedim kendimde (8500 GT) çalışıyor. İşlemci ve anakarttan şüpheleniyorum. Bazen açılıyor, bios dosyasını boot edin diyor. Asus M2N bios'unu indirip flaşa attım ama artık bilgisayar hiç açılmıyor. Ne yapabilirim? Yarın güç kaynağımı deniycem inşallah çalışır. Ayrıca az önce işlemcinin termal macununu yeniledim.



  • hayir tabi ki calismaz. sakin takipta denemeyin anakarti ve islemciyi yakabilirsiniz... yeni bir ram alip deneyin sanirim ramden dolayi acilmama sıkıntınız var. anakartin uzerinden ramleri her cikardiginizda ram yok sinyali alabiliyorsaniz sıkıntı ramdendir.
  • Hiçbir sinyal vermiyor. Ram leri de denerim yarın tek tek. Sadece fanlar çalışıyor. Ekrana hiçbirşey gelmiyor. PSU ve Ekran kartı sorunlu değil. Ya anakart ya işlemci.

    Birkaç kez ''boot M2N.ROM'' diye hatalar geldi, kendi bilgisayarımdan m2n bios'u indirip flaşa attım. Ama birdaha o hata gelmedi. Yani ekraha hiçbir görüntü gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.