Şimdi Ara

Arkadaşım beni kullanıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'e gidiyorum lise 1 ve lise 2de kendi halimde sadece arkadaşlarımla takılıyordum en azından baskı altında tutan bir dostum yoktu. Şimdi sürekli bana baktığında laf sokan sözlü sataşan bir dostum var malesef ki dostum diyorum evet belki sınavlarda ondan kopya çekebildiğim için o da başkalarından yardımlaşarak yapıyor ve sınavda bana sürekli telefondan baksana cevabına diyor.. Ve ona sürekli ne yaparsam yapayım aynısını 5 dakika içerisinde ansızın yapıyor.. Böylelikle çekemez oldum yanımda oturuyor soğuk davranmaya başlayacam bir yerden ama yanındaki yakın arkadaşlarından da kopamıyorum.. Ve sanal alemde tek takılırken çok dürüst çok efendi ama okuldayken başkalarının yanındayken sürekli bir laf sokma cabası var.. Aşırı pimpirikli ve tutumlu örneğin 1000 tl'si olsa 50 tl borç istesem bendede yok diyen bir tip.. Sizin böyle bir arkadaşınız olsa ne tepki verirsiniz yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 8 Nisan 2016; 23:58:07 >

• Olumsuz insanı hayatından çıkarmaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kim böyle bir aşırma ve ihanette bulunursa kıyamet günü aşırdığını boynuna yüklenerek getirir. Sonra da herkese kazandığının karşılığı tastamam ödenir, onlar haksızlığa da uğramazlar. Al-i İmran 161
  • Gençler olay sadece sınavlar not değil not için insanlara yılışmak bana göre zaten değil onun yanında dost diyebileceğim 3 4 kisi dahs var onlar en azından daha iyiler şimdi onunla aramı bozsam diğerleride onun yanında olucaklar sadece yazın face ortamında çok yakındık ama cidden bunaldım okul bitene kadar sabretsem sonra yüzüne vursam hem ben sınavdaki puanlar için yılışıklık yapmış durumuna gelicem hem arkamdan konuşucak

Şimdi ben köyde yaşıyorum okula gidiş geliş ile zaten 7 lira yola veriyorum ama o bilerekten öğle arası parası olduğu halde neyse benden alırım düşüncesiyle geliyor okula bana soruyor var mı diye sürekli kendisi ilçede yaşıyor hemde kral semtte ama aşırı tutumlu 5 tl'nin lafını yapar ilerki günlerde piknik yapıcaz herkes 25 tl vericek bazı arkadaşlarımız 20 tl atıcak (ailesi zengin olmadığı için) tamam onlar eyvallahta kendiside 20 tl verip üstüne 1 tane bira alıcakmış o mu çok bilmiş biz mi safız anlamadım?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.