Bildirim
Arkadaşım bana durmadan one direction resimleri yolluyor [SS'Lİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nick mesaj.
_____________________________ Hobilerim arasında tabiki de kitap okumak ve müzik dinlemek var. -
-
ona abbath resimleri at. _____________________________ i repeat myself when under stress
i repeat myself when under stress
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Açık açık söyle birşey olmaz sende amma abartmışsın. "Beğenmiyorum" de direk bitti işte.
Normalde zaten söylerdim. Ama çok alıngan ne söylesem darılıyor._____________________________ Dubstep Is My Life
-
Sende ona beğendiğin bir hatunun çıplak resimlerini at. _____________________________ ''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.'' -
sizden her yakisikli olan erkege "gay" damgasi vurmasaniz iyi olacakta...
One direction - Justin bieber gibi değil. Ses yarismasinda hakederek gecmis ve kazanmis bir grup_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Darılmamasını istiyorum, nasıl nazikçe atmamasını söyleyebilirim ? ![Arkadaşım bana durmadan one direction resimleri yolluyor [SS'Lİ]](http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250370_374660379271273_1256304248_n.jpg)