Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
senin tipin ortalama altı değil bence hocam. biraz vücuduna baksan giderin var. bir de arkadaş için ortak ilgiler lazım, neleri seversin, hangi filmleri izlersin, ne yaparsın onu da yaz. |
Stereo Amplifier: TEAC A-R600 - Speaker: JAMO S606 -
CDP: YAMAHA CDX-396 - Turntable: Lenco L90 Blueray & Medya Player: PHILIPS BDP7300 Rca interconnect: monster interlink 400 mkii Speaker cable: Ttaf silverline series 93011 |
|
hocam böbrekleri gazeteye sardım bir güzel koliledim şimdi kargoya verecem ama adreste posta kodu yok rica etsem posta kodnu atarmısınız yanlış yere gitmesin böbrekler |
Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wes4clarriker -- 27 Kasım 2020; 9:45:42 > |
|