Şimdi Ara

Arka Tamponumu Vurdum Kılcal Çizikler Nasıl Halledilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür mahkeme işlerim var ve bu yüzden dalgınlıktan arabayı d ye çekiceğime r ye çekip gaza asıldım ve arabam arkadaki arabaya tosladı arabada mevcut kılcal çizikler oluştu, bu çizikler pek derin değil önereceğiniz bir şey var mı şu bu temiz bir şekilde yapar teslim eder diyeceğiniz yada trendyol n11 gibi sitelerdeki çizik giderici tarzı şeyleri mi önerirsiniz fikriniz varsa çok yardımcı olursunuz şimdiden sağolun

• Merhaba görünene göre tamponda boya çatlaması oluşmuş bu pasta vs ile düzelmez. Çok göze batmıyor ise nazarlık kalsın yoksa kaportacıya göstermeniz gerekiyor o bölgeyi zımpara belki bi miktar ince macun üstüne boya yapması gerekebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ben daha önce autowax markasının mavi kapaklı olanını almıştım baya etkili olmuştu çizikler için

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.