Şimdi Ara

Arka stop lambası 720 tl olur mu arkadaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 307 CC sahibiyim aracımın sağ arka stop lambası üzerindeki koruma çıkmış muhtemelen biri söktü tek o parça yokmuş o stop komple değişiyormuş fiyatta 720 tl ne stopmuş altından mı acaba? O parçayı çıkaranda bir tarafına s.ksun başka ne isine yarayacaksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sau_nightmare -- 11 Temmuz 2011; 20:05:16 >

O stopun koruma camını sökende, söktüğü yeri alsın arkasına bi yere monte etsin -aracının-...

Geçmiş olsun
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • Kasko karşılamıyorsa biliyorum çok etik durmuyor ama bence kendiniz bir akşam o lambayı sopa gibi birşeyle kırın ve kaskoya bildirin. Ne zaman olmuş bilmiyorum deyin. 720 TL hasarsızlık bozdurmaya değer bir rakam bana göre.

Orijinalden alıntı: 10ur_1

Mareamın stop lambası 150 lira ve pahalı sanıyordum.

O stopun koruma camını sökende, söktüğü yeri alsın arkasına bi yere monte etsin -aracının-...

Geçmiş olsun

5 kapılı 307 ninde stopları o fiyat civarında (109 tl eski , 127 tl yeni kasa)

307 cc olunca fiyat artıyor. onların stopları ledli çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 11 Temmuz 2011; 20:16:59 >

O yoksa tuningcilerde diğerini de değiştirin. Daha ucuza gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3. Stop lambası Ve led yapma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Sağolun arkadaşlar kasko var Allaha şükür baktım tuningcilerdede yok çıkmacida bulunmayan bir parça nadir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 12 Temmuz 2011; 2:41:39 >
    | AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |
  • arkadaşların dediği gibi lambalarıda kıracak şekilde bir sopa (baseball münasiptir) 'nın yardımını alarak gerçekleştirin :).

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • Sokaktaki birine 5 TL verin ve stop grubunu yok etsin (:
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • PASSAT'ım daha 50 km'deyken motorsiklet veya bisiklet kolçağı sol arka stopa temas etmiş ve şeffaf polikarbonat camı kırmıştı. Yenisini taktırdım, yetkili serviste montaj dahil 175 TL tutmuştu, orjinal VW ürünü, İtalyan malı HELLA marka LED'li stop/sinyal/far bir aradaydı.

720 tl çok büyük bir rakam

ankarada stop 2002 var ve çok daha hesaplı halleder.

Izmirde de bir yer vardır mutlaka.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Meblah olarak 720 TL çok çok fazla bir rakam yazıktır bir stopa o kadar para istemelirinin matığını vicdanını ve ticari ahlakını anlamış ve çözmüş değilim
    Bu rakamı telafuz edereken bayi yada servis yetkilisnde hiç çekinme yada utanma oluyormu ve merak ettim rakamı telafuz ederken tereddit ediyorlarmı acaba 720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asityanığı -- 13 Temmuz 2011; 12:40:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.