Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
204
Favori
128.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Powercolor HD 6990 4 gb kartı dün kargoladım kendilerine. Bugün teslim edilmiş kargo tarafından. Süreçle ilgili tekrar konuya mesaj yazarım. Şu an firma tarafından haber bekleme aşamasındayım. İyi forumlar herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FonkiTheFonksman -- 15 Nisan 2021; 18:16:3 >
  • MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133 Anakart

    Var elimde tetiklemiyor tamiri ne tutar tahminen
  • FonkiTheFonksman kullanıcısına yanıt

    Durum ne hocam?

  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Hala haber bekleme aşamasındayım hocam.
    12 nisanda wp üzerinden bilgi almak için yazdığımda sırayla arıza tespiti yapıldığını, benim kartımda tespit edildikten sonra bana haber verileceği söylendi. Beklemedeyim.
  • FonkiTheFonksman kullanıcısına yanıt

    Merhabalar sizinle birlikte birçok müşterimiz beklemede ürününüzü en güzel şekilde teslim edebilmemiz için beklemenizi rica ederim iyi günler.

  • Az önce firma yetkilisi tarafından aranarak arıza tespiti yapıldığını ve tercihime göre işleme başlanacağı bilgisi iletilmiştir. Tarafımdan onay verilmiş olup süreç sonlandığında tekrar bilgi verilecektir. İyi forumlar.
  • Kendilerine gtx 770 ekran kartını an itibariyle kargoladım. Başka firma tamir etmeyi denedi fakat yapamadılar. Bakalım Kant bilgisayar yapabilecekmi. Ekran kartında kısa devre sorunu var.

  • Asus x550 jx marka Laptopumun ekran kartında ve bilimum bazı yerlerde sorunları var tamire göndermek istiyorum bilgi verir misiniz
  • Merhabalar anlayışlı ve seviyeli forumdaş,arkadaş,müşterilerimiz için bu konuyu hala açık tutuyoruz burayı onlarla seviyorum ve burayı o yüzden kapatmak istemiyorum çok fazla dostluk kurduk fakat bunun aksine gerçekten seviyesiz ve terbiyesiz insanlar yüzünden konu altına yorum yapmamakta özel mesajlara bakmamakta ısrarcıyız lütfen direkt olarak telefon numaralarımıza ulaşın whatsapptan da ulaşabilirsiniz.

  • Konuya yazdım sanıyordum ama yazmamışım. Ekran kartı 20 nisanda elime ulaştı. Herhangi bir arızası kalmamış. O günden beri de sorunsuz kullanıyorum. Ben şahsen verilen hizmetten memnun kaldım. Sadece yoğun dönem geçirdikleri için 2 hafta kadar sonra elime ulaştı. Onu da bilerek gönderdim herhangi bir sorun teşkil etmedi benim adıma. Kendi adıma firmadan ve müşteriye yaklaşımlarından memnun kaldım. İyi forumlar dilerim.
  • Whatsapp ve telefondan ulaşılamıyor. Buradan yanıt veriyorsunuz. Telefon ve whatsapp a biraz daha ilgi gösterin lütfen sağlıklı iletişim kurulamıyor.
  • Tocak kullanıcısına yanıt

    Evet bende arayıp ulaşamadım malesef :(

  • Arkadaşlar güven konusunda hiç şüpheniz olmasın. Forumda bu firmaya kefil olacak onlarca üye var. bende destekliyorum.

  • Merhabalar sokağa çıkma kısıtlaması neredeyse (özellikle altını çiziyorum bizim gibi network kurulumu,Server Kurulumu altyapı hizmeti vermeyen sadece onarım yapan servisler) tüm bilişim teknik servisleri gibi bizi de etkiledi bir süre kapalı olacağımız için sabit ve gsm numaraları,WhatsApp iletişimi,mail adreslerimiz aktif değil bu yüzden ulaşamıyorsunuz hayırlı ramazanlar dileriz.
  • Sapphire R9 280 ekran kartım arızalı..

    Bilgisayarı açtığımda resimlerde de görüleceği gibi ekranda sol ve ortada dikey kırmızı şeritler oluşuyor.

    Farklı ekran kartı taktigimda görüntü sıkıntısız. Bu ejkran kartını farklı kasalara taktigimda sonuç hep aynı iki şerit çizgi devam etmekte.

    Acaba bunun tamiri mumkunmudur.


    ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ)


    ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ)




  • Hocam merhabalar 4-5 sene önce size bir anakart yollamıştım zamanında, tamiri olmamıştı malesef p8p67m anakarttı. Geri yollamak istemiştiniz kabul etmemiştim. Kalabilir demiştim. Koskoca 4-5 sene geçti üstünden şimdide bi ekran kartım var (aslında kuzenimin). Rx 580 4gb Sapphire modeli kendisi kartı satmış alan arkadaşda daha önce içi hiç açılmadığı için iiçini temizlemek felan istemiş baba oğul macunu da bolca sürmüşler gelip test edip almışlar sonra fan ses yapıyor diye iade etmişler. Benim bunlardan haberim olaylar bittikten sonra oldu. Neyse kartı aldım kendi kasama taktım test için kartta hiç bir tepki yok, fanlar normalde ilk açılırken ufak bir dönüyordu fakat şu an sıfır tepki. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

  • Merhaba ustam @abak.tarik


    R9 280x 3gb kart sahibiyim, karttan görüntü alamıyorum ama onboard ''onchipvga'' dan açınca 2. kart olarak aygıt yöneticisinden görüyor, çocuğun dersi ve oyun oynama arzusu beni yoruyor kartını isteyip duruyor

    ilk olarak yapılma şansı varmıdır, daha önemlisi kısa sürede alma imkanım varmıdır, kesinlikle işleriniz normalden daha fazla yoğunluğa sahiptir ama bende son kullanıcı olarak işimin hemen halledilmesini isteyen biriyim ,

    birde kargo ücreti bana ait olması sorun anlaşmalı kargo no varmı biz yollayınca çok fazla çıkıyor ücret




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juiceles -- 16 Mayıs 2021; 21:24:12 >
  • Merhabalar 17 mayıs itibariyle firmamız tekrardan faaliyete geçmiştir tüm iletişim numaralarımız aktif olup iletişim ve bilgi almak için ulaşabilirsiniz.

  • ozgurdurmaz85 O kullanıcısına yanıt

    sonuç nedir bilgi verir misiniz ve sorununuz neydi ?

  • 2 adet nvidia Gt730 (4 gb ddr3) , 1 adet amd r7 240 (4 gb ddr5) ekran kartlarim , ekran kartini oynatinca görüntü gelen , kendi kendine görüntü giden bir durumlari var.


    1 adet Gtx 690 , furmark yapınca görüntü gitmiş (ekrana görüntü vermiyor)


    1 adet Gtx 680 (İşlemci kısa devre yapması sonucu bozulan)


    1 adet amd 7850 çizgili görüntü veren ekran kartlarim var.


    1 adet amd 8120 işlemci bazı pinleri yamulmuş. 1 2 de eksik var.


    ortalama ne cikar bunlara kargolayayim size.

  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.