Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
205
Favori
128.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Mesajlara dönüş yapıldı demişsin fakat bana mesaj gelmedi.Xfx 6850 ekran kartı driver tanıtılınca mavi ekrana düşüyor bazende windowsu göçertiyor. Tamiri mümkünmüdür acaba?
  • Merhabalar tekrardan tüm mesajlara dönüş yapıldı sağlıklı günler dileriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Whatsapp ile bilgi verilmişti tekrar bilgi verildi iyi günler dileriz
  • 2. Kez arıza gönderiminde indirim varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar tüm mesajlara cevap verildi mutlu haftasonları dileriz.
  • Merhabalar ga-h55m-ud2h anakart klavye-mouse çalışmıyor boot ediyor gigabayt yazısı geçtikden sonra "disk boot failure insert system disk and press enter" hatası veriyor, bios a bile girilmiyordu. Bulunduğum yerde bir tamirciye gittim usb port , p2 dönüştürücü işe yaramadı orjinal p2 klavye ile çalıştı, sonraki geri dönüşlerinde anakarta kısa devre olduğunu söylediler.tamiri mümkün mü fiyatı ne kadar teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, laptop anakartlarınıda tamir edebiliyor musunuz? Laptopuma su kaçtı ancak cpu ve gpu nun bozulmadığından eminim. İçini açtığımda bazı plastik kısımlarda su gördüm, anakartın tek su ile temas eden noktası ise parmağımla gösterdiğim yerin sağındaki soket ve solundaki kare chip ti.https://imgur.com/a/oZbYq1T
  • quote:

    Laptop anakartlarını da tamir edebiliyor musunuz?


    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontViper -- 17 Haziran 2020; 11:45:52 >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.


    @its not an S tarafınıza özel mesaj gönderemiyoruz ulaşırsanız bilgi vereceğiz onarımı mümkün
  • HD 5830 kartım ilk açılışta görüntü veriyor sonrasında kapanıyor. Tekirdağdan tahmini kargo ve tamir ile ilgili bilgi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga 980 ti erkan kartı görüntü kaybı ile birlikde çalışmaz hale geldi .
    İyi bir kart olduğu için tamir ettirip kullanmak istiyorum.
    Bu kartın tamiri mümkün mü ?
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı,sağlıklı günler dileriz.
  • Anakart: M4A88TD-V EVO/USB3

    Eğer bios pilini çıkartıp 3-5 dakika bekledikten sonra makineyi açarsam tek seferlik ekrana görüntü gelip bilgisayar açılmaya başlıyor ama tamamen açılamadan resetleniyor ve anakart çalışıyor gibi görünmesine rağmen ekrana bir daha görüntü gelmiyor. Bios'a girdiğimde de 8-10 saniye sonra resetleniyor ve ekran bir daha gelmiyor. VGA kullanmaktayım ama harici ekran kartı kullandığım zaman da aynı sorun oluyor. 2 adet ram var, ikisini de tek-tek tüm slotlarda denedim ve sonuç değişmedi, farklı power supply, farklı harddisk denedim ama sonuç değişmedi.

    Tamir edebilir misiniz? Ücreti ne kadar olur?
  • Merhaba,

    Asus Z170-A marka anakartım 1 hafta önce arıza verdi. Üstünde 3 tane farklı frekanslı ram takılıydı ve birgün pc yi açmaya çalıştığımda kasa çalıştı fakat ekrana görüntü gelmedi.Daha sonra üstündeki ramleri çıkarıp denedim tek ramle çalışıyor.Bilgisayarcıya götürdüm Kuzey Köprüsü arızası olduğunu kanalların yandığını söyledi tüm ram slotlarının çalıştığını fakat köprü arızası nedeniyle 2 ram taktıldığında yada 3 ram takıldığında çalışmadığını belirttiler. Arızasının neredeyse mümkün olmadığını da söyleyip yeni anakart almamı söyledi. Ben şuan aktif olarak tek ram le bilgisayarımı kullanıyorum. Herhangi bir kapanma,mavi ekran,takılma, ısınma vs vs gibi hiçbir sorunum yok. Fakat mevcut sistemim oyunlarda gerekli performansı gösteremiyor. GTX 1080 Ekran kartım ve 8 GB 2733 MHZ ram takılı bir sistem olmasına rağmen çok yüksek Fps ler alamıyorum. Diğer ram slotlarınıda kullanamıyorum. İnternette araştığım kadarıyla kuzey köprüsü arızasında insanlar bilgisayarlarını açamıyor bile ve bir çok sorunla karşılaşıyor ama bu sorunların hiç biri bende yok.

    Benim sorum yeni bir anakart mı almam gerekiyor gerçekten ya da bu işin tamiri var mıdır. Tamir olan anakartların eskisi gibi performans gösteremeyeceklerini ve yenisini almanın daha doğru olduğu söyleniyor. Benim mevcut anakartım üst sekment bir anakart olduğu için çöpe gitmesine gönlüm razı gelmiyor. Konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. (Elbette ki sistemi size getirip bakmanız gerekiyor fakat genel görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim).
  • Gönderdiğim gigabyte h81 m kabarma nedeni ile ve pegatron g41 anakart parça yokluğundan malesef tamir edilemedi. Keşke olsaydı dedim ama ilgilenip bilgi verdiler.
  • Merhabalar tüm mesajlara dönüş yapıldı
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok özür diliyorum sizden gönderdiğiniz iki ekran kartı da fazlasıyla yıpranmıştı ve yardımcı olabilmek için günlerce fazladan zaman harcayıp onarım için çabaladığımız için,keşke direkt olarak iletişime geçseydiniz eksik olan her şey bizden kaynaklı ise tamamlar özürümüzü dilerdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Ekran kartımın gtx870m bozuk olduğu söylendi. Söküp getirsem tamiri mümkün mü? Tamiri olmaz ise yerine 970m takılabilir mi? Elinizde var mı?
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heaven_Eyes -- 25 Haziran 2020; 11:15:30 >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı iyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.