Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
205
Favori
128.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.
  • Anakartıkargo ile arkadaşımıza gönderdim
  • Merhaba, elimde eski sistemimden kalma Asus M4A79T Deluxe marka 790 FX chipsetli ankartim var. Sıvı teması sonucu çalışmıyor. Tamiri mümkün müdür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.
  • Merhaba, aorus xtreme 1080 ti ekran karımın arka kapak soğutucusunun kenarında açık olan bölüme likit damlamış. Temizlememe rağmen kart çalışıyor fakat görüntü vermiyor. Size göndermek istiyorum.

    ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peceneq -- 27 Ekim 2019; 12:9:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.
  • Pm bıraktım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar , arkadaşımda ZOTAC h61 anakart (tam modelini bilmiyorum üstünde de yazmıyor. h61 de cpu-z den ögrendim) lga1155 . işlemci i3 3210 3. nesil işlemci . ilk gpu sapphire 5570 1gb 128bit. everest 250W peak power (200W regular power) PSU . 80gb hdd . ilk topladıgı zamanlarda sorun yokmuş ama sonralarda birçok çeşitli mavi ekran hatları almaya başlamış . win7 ve win 10 ikisinide kullanmış sorunlar aynı . yeni hdd aldı toshiba 1 tb . temiz kurulum win 7 ve win 10 . mavi ekran hatalrı vermeye devam etti. yeni ekran kartı r7 250 2 gb 128 bit aldı sorunlar aynı şekilde devam etti . mavi ekran hataları cogu zaman oyunda internette söfr yaparken video izlerken tüm internet tarayıcalarda çökme sorunları .mavi ekran hatalarından sonra pc aclışlarında sag altta hata kodları (99 - B4 - A3) çıkıyor. https://prnt.sc/pse0n3 bios arayüzü bu sürümü orda yazan ayrıca bios sürümü güncelmi bilmiyoruz. power da ayrıca kaçak oldugunu anladık elimiz kasaya deyince çarpıyodu onu hemen çıkartık denemek için kendi psu taktım ( peak300W ) rated 250W . sonuc nafile olmadı . onboard denedim yine hatalar aldık . ekran kartları sıfır gibi hiç kullanılmadı nerdeyse . eski kaçak psu anakarta zarar vermiş oalblir mi olsa bile hiç açılmaması gerekmezmi ... aklımıza tek gelen sorun anakart ama sebebi ne olabilir bilmiyoruz . yardımcı olursanız çok müteşekkir oluruz. kasa yanımda gerekli bilgi ve resimleri isterseniz atabilirim .
  • Ekran Kartı: NVİDİA Asus GTX 770 2GB
    Anakart: Asus M5A97-R2.0
    Ram: Gskill Ripjaws 2x8 GB 2133 mhz ddr3
    İşlemci: AMD ATHLON X II 2.1 ghz + İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU (amd fx 8320 ile gelen stok soğutucu)

    Hocam elimde bu parçalar var. Götürdüğüm tamirciler anakart bozuk dediler fakat ekranda renkli çizgiler de çıkıyor. Ekran kartında da bir sıkıntı olabilir. Ben bütün parçaları elden çıkarmak istiyorum. Her gün içmeler marmaraydan geçiyorum sizin dükkana gelebilirim. Siz parçaları kontrol edersiniz ona göre bana bir fiyat verirsiniz. Tamir ettirmek değil de satmak istiyorum eğer alırsanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 11 Kasım 2019; 10:28:9 >
  • özel mesaj attım
    kolay gelsin
  • tüm mesajlara dönüş yapıldı.
  • pm gelmedi bana ...
  • HP pavillion G6 bilgisayarimin ekran Güney ve kuzey chipleri ve işlemci yatağı arızalı diyor bilgiayarci yapılsa da randıman vermez diyor ve anakart değişmesi gerekir diyor. Sizce yapılır mi yapıldığında randıman verir mi
    Anakart modeli g6 1309et. Bu model yeni anakart bulamiyoruZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bu içerik artık pek ilgi cekmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar bi anakart var şuan elimde kullanıyorum
    H81m-plus
    6 USB’den 2 tanesi çalışıyor
    Ses chipseti çalışmıyor
    İnternet chipseti calismiyor
    Tamiri ne kadara olur ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar tüm mesajlara geri dönüş yapıldı mesajlara yetişemediğimiz için lütfen iş yeri telefonları ve cep telefonları ile ulaşım sağlayanız.
  • Öncelikle iyi günler dilerim. Msi r7 370 4gb 256bit bir ekran kartim var uzun süredir kullanıyordum. Fakat bugün siyah ekran verdi ve bir dahada görüntü alamadım buna istinaden amd A10 7890k işlemcim var bunun içinde dahili r7 bir ekran karti var ona 2gb ram atadim şuan oyunlari oynayabiliyorum problem yok fakat benim sizden bilgi almak istediğim konu bu ekran kartini kaca tamir edersiniz. Bunu öğrenmek istiyorum üste sabit bir fiyat yazmissiniz ama malesef bu ekran kartlari fazla yeni olmadiğından o fiyati verebilceğimi sanmiyorum zaten öyle bir bütçemde yok gerekirse bana özelden dönerseniz bir fiyat ona göre size geri dõnüş yapiyim ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.
  • Merhabalar
    Elimde asus m4a89gtd pro usb3 anakart var elektrik kesinlerinden dolayı anakart arıza yaptı sanırım açılmıyor. Anakarta takılı soketlerde eatx12v 2x6 soketli kabloyu takmadan açma düğmesine baktığımda ekran kartı ve işlemci fanı dönüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor kabloyu takarsam öndeki yanan ışıklar çok hafif kırpıyor ama pc açılmıyor tamiri mümkünmüdür?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MSI r7 370 bir kaç gelgitten sonra bende de görüntü kaybı oldu. Kronik sorunlu sanırım bu model. Bilginiz varsa dönüş sağlar misiniz, iyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.