Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
40
Favori
155.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Faydali paylasim icin tesekkurler
  • üstat tabiki aldığınız yerde garantisi devam ediyorsa yurtdışına iadeye gerek yok.siz vatana götürüp değiştirin bence.eğer distübütörde garantisi bitmişse bu yolu deneyin ben 3 adet gönderdim ve 3ü de sıfır olarak paketinde geldi :)
  • valla iki ay oldu alalı..herhalde sürüyordur garantisi..ben bi vatana götüreyim bunu çünkü bu gün iyice göçtü..sistemi bile açmadı.arkadaştan yedek hdd aldım..
  • bu seagate iyce girdi gözüme benimde valla:DD hdd alacak olursam bende bu markadan alırm artık
  • Allah razı olsun.

    @blacklegend,

    Sayende bu durumu iyice öğrenmiş oldum.

    @kaptan19,

    Hocam sayende eksiksiz ve tertemiz uyguladım tüm her şeyi. Sen anlatmasan bu kadar çabuk ve temiz çıkamazdım işin içinden. O rma formunu bulana kadar zaten...
    Tekrar tekrar teşekkürler . Yarın diski vereceğim kargoya. Hayırlısı artık.
  • Arkadaşlar harddisk 16.04.2010 da ptt kargo tarafından teslim edilmiş ama seagate sitesinden sorguladığımda ellerine geçmemiş görünüyor.. birde "durum" sizden yanıt bekliyoruz.. olarak görünüyor .. bir yerde hatamı var ?
  • @casual

    Sanırsam disk öncelikle Sefaköy'deki yere, oradanda Seagate gidiyor. Yani ulaşmış dediği yer Sefaköy olabilir mi?
    + hocam ptt kargo ile olacak iş mi yahu...

    Bende diski bugün kargoya vedim, yarın ulaşır Sefaköy'e. Benim bu tür işlerimde genellikle aksilik çok olur, inşallah bunda bir sorun yaşamam. :))
  • Ben diskimi göndereli neredeyse 15 gün oluyor ama hala elime geçmedi. En son ''Your order has shipped!
    '' başlıklı email aldım. Emailde adres bilgilerim ve DHL Express diye kelimeler geçiyor. Ama bu email geleli 1hafta oluyor diskim yok ortalarda İngilizcemde yok zaten bu mail ne demek daha önce gelenler bi açıklayabilirmi ayrıca bu mailden kaç gün sonra elinize ulaştı disk? teşekkürler
  • DHL maili geldikten sonra 4-10gün arasında elinize yeni diskinizin ulaşması gerek.bana gelen 3 diskte 5günde geldi :)
  • Bana geldi

    Burdan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratksk_35

    DHL maili geldikten sonra 4-10gün arasında elinize yeni diskinizin ulaşması gerek.bana gelen 3 diskte 5günde geldi :)

    3-7 gün demiş sitede.

    Ben göndereli henüz 3 gün oldu. Dün diskin ulaştığına dair mesaj geldi. Durumu siteden sorguluyorum, diskin ulaştığını ve bana 250 GB 7200 rpm model disk verileceği yazıyor. Ama model yok. Bunun dışında durum sekmesinde "işlem devam ediyor" yazıyor.

    10 GB ide disk zırıl zırıl ötüyor... gelse de disk rahata kavuşsak. :))
  • Şu an mail geldi...

    410AS yi bilmeyen yoktur, benim sorun yaşayan diskim 410AS modeldi (7200.10) bana ST3250318AS (7200.12) model disk yollamışlar(yolda) :))
    Tek eksisi 8mb ön belleğinin olması. Tabii o kadar hiç problem değil...
  • bende 200gb var, 10. aya kadar garantili, bozulsa yeni seride 200 lük yok 250 gönderecekler sanırım :) bozsam mı napsam
  • Arkadaşlar bu DHL Ex. kargodan, kargo durumunu nasıl izleyeceğiz?

    Elimde en baştaki order no + Shipper Number(Gönderenin numarası) + Sonradan verilen order number var. Bu son iki olanı DHL'nin sitesindeki izleme seçeneklerinin hepsinde denedim ama hiçbir sonuç alamadım. Var mı bir fikri olan?



    Buldum....
    Buradaki linke (http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/eshipping/track/sref.high.html ) mail ile gelen "shipper number" girip, kargoya teslim gününü ve işlemi yaptığınız(bugün) günü seçip ara dediğimde bilgler çıktı. Henüz Amsterdam'da imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 24 Nisan 2010; 0:24:53 >




  • Dün diskim elime ulaştı. 320gb maxtor göndermiştim. Yerine Sıfır 320gb seagate 16mb hd göndermişler. Dhl maili geldikten ortalama 8-9 gün sonra disk elime ulaştı. Yanlız aras kargo teslim etti diski dhl değil. Sonuç olarak sıfır disk gönderdiler firma ve çalışanlarına teşekkür ediyorum bende. Ayrıca bu konuyu açan arkadaş ve ''nevarbe'' sanada teşekkürlerimi sunuyorum. herkese hayırlı günler..
  • Disk geldi...

    318AS taktım şimdi sistem kuracağım. DHL mailinden sonra hafta sonunu saymazsak 2 gün gibi bir sürede geldi. 120mb ile falan kopyalama yaptım, karlı da çıktık bu işten. :)
    Tekrardan teşekkürler bu konuda tüm emeği geçenlere...
  • Arkadaşlar Harici disk adaptörleri garanti kapsamında RMA yapılabiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janti

    Arkadaşlar bu DHL Ex. kargodan, kargo durumunu nasıl izleyeceğiz?

    Elimde en baştaki order no + Shipper Number(Gönderenin numarası) + Sonradan verilen order number var. Bu son iki olanı DHL'nin sitesindeki izleme seçeneklerinin hepsinde denedim ama hiçbir sonuç alamadım. Var mı bir fikri olan?



    Buldum....
    Buradaki linke (http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/eshipping/track/sref.high.html ) mail ile gelen "shipper number" girip, kargoya teslim gününü ve işlemi yaptığınız(bugün) günü seçip ara dediğimde bilgler çıktı. Henüz Amsterdam'da imiş.




    Aga ellerin dert görmesin sağol!




  • arkadaşlar maxtor usb 1.5 tb hdd vardı. yanlış adaptör takmam sonucu hdd yandı. tabi ben çalışır umuduyla kutuyu kırıp hdd yi denedim ama maalesef çalışmıyordu. bimekse durumu anlattım garanti dışı olduğunu söylediler. ben de ingiltereye gönderdim. şimdi izlemeye baktığımda ürün Ankara'ya gelmiş. büyük ihtimalle yarın elimde olur. umarım tamir etmişlerdir.
  • ne olursa olsun hdd yi garantiye almalılardı bimeks sallama yapmış
    hakkınızı arasanız biraz baskı yapsanız alırlardı
    ben aynı şeyi wd 1tb için yaptımn yaptım kutu hurda olmuştu diski dahili pcde kullandım ama sonra diskte arıza yapınca dist. gönderdim kabul etmediler.Sonra wd nin Türkiye ürün müdürü Arkın beye mail attım
    çok sağolsun binlerce kez Allah razı olsun yurtdışından zorda olsa onay aldı ve bana 1tb my book elite digital göstergeli göndertti.
    bence ne olursa olsun herzaman hakkımızı doğru şekilde aramasını bilmeliyiz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.