Şimdi Ara

Arızalı RX580'e karşı servis rx480 öneriyor. THH olumlu sonuçlandı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
10.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tutarınız neyse onu vermeliler burada ne kadar garip yorumlar var yahu şaka gibi gerçekten bu forum.1000 liralık faturanız var ise size ne diye 2-3 bin versinler onları bağlamaz ki dolarmış bilmem neymiş.


    Rx480 sıfır var ise alın geçin.Onu da bulamayacaksınız + 1000 liraya şu an alacağınız sıfır doğru düzgün kart yok 1650 gibi çöp kartlar bile 1600-1700 lira.

  • karta iade kabul etmeyin thh verin eşdeğeri ya da üstü ile değişim ile. para iadesi aldığınızda rx580 alabileceğiniz bir ücret iadesi olacaksa olabilir ancak ama zannetmiyorum. rx 480 kabul edilemez.

  • çok yakınlar al gitsin, para iadesi zararına olur.


    spec'leri çok yakın zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Ocak 2021; 5:13:55 >
  • Bu ülkede hakkını aramayı bilmeyenler yüzünden zaten durum bu şekilde. Al git diyenlere anlam veremiyorum...

    Hadi aldı diyelim yarın bir gün o kart arıza yapınca,güzel abim elimde 480 yok sana 380-390 verelim ne dersin? güzel abim al git...

    Yukarıda bir arkadaş üstüne basa basa söyledi senin muhatabın itopya diye.
    Yazılı şekilde talebini ilet. Cevaba göre hareket et thhye başvuru yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçeneğin yok ki rx480 i alacaksın mecbur. 1000TL ye muadili kart alamazsın. En kötü rx480 i hiç açmadan satarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bende aynı durumu yaşadım gtx 750 de. thh ve uzun yazışmalar sonucu acı gerçek malesef ya para iadesi verilir yada dedikleri modeli almak zorundasın. Üst model yada aynısı olacak verecekler diye birşey yokmuş yasalarda açıkça beliriyor malesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dua et 9500 gt falan önermemişler.

  • Böyle konular görünce sanki benim başıma gelmiş gibi asabım bozuluyor. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak istanbul çatalcada 16 yıldır gittiğim bilgisayarcım var. Geçen eline çok sayıda rx 580 geçmiş. Toplamda 40 tane varmış biraz miningde kullanılmış kartları alan kadın kaçak elektrik kullandığı için hapse girmiş. Şimdi kartları satan kişi birazını benim bilgisayarcıya vermiş. Geçen söyledi bana haberin olsun arayan arkadaşın olursa diye. Dedim mining kart sıkıntı çıkarmasın, kartların sahibi öyle bi durumda birebir değişim yaparım demiş nasıl olsa 40 tane var diye. Şuan miningten dolayı fiyat değiştimi bilmiyorum. İstersen bilgisayarcının numarasını verebilirim veya benimle konuşmak istersen.

    Umarım mağdur olmadan içine sinen olur. Rx 480i bilmiyorum ama eğer aralarında 10fps yi geçmeyen fark varsa alınabilir. Mecbur lanet olsun diycen hakkını helal etmeyip alıcan adalet yok bu ülkede.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim hakkınızla para iadesi veya ürünün ayıpsız misliyle değişimini talep edebilirsiniz, ki zaten ayıpsız mislini talep etmişsiniz. Alt model gönderme hakları yok, size düşüğünü vermeye çalışıyorlar. Aynı ürünü veya ellerinde yoksa üst modeli vermek zorundalar. Yazı istediğinizde vermedilerse tüketici hakem heyetine yazı vermediklerini ve inatla o kartı vermeye çalıştıklarını belirtin. Ayrıca telefon ile aramak yerine mail atmanızı tavsiye ederim. Maile cevap vermek zorundalar, verdikleri cevapta da 480 verebileceklerini üstünü veremeyeceklerini vs. mecbur yazacaklar size bildirmek için. Onları kanıt olarak sunabilirsiniz. Yanıt vermezlerse mail üzerinden THH'ye mail attım yanıt vermediler diyebilirsiniz en azından.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 16 Ocak 2021; 14:31:49 >
  • gmfaruk kullanıcısına yanıt

    Benim yazdığıma istinadenmi yazdınız anlıyamadım ama içime sinmese önermem. Konu sahibi arkadaş ise yukarıda yazdığımı dikkate almayın iyi günler inşallah sorununuzu çözersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım ev kurdan bilgisayar aldı içinde rx 480 vardı. Sonra ekran kartınıda problem çıkınca bilgisayar böyle göz kırpar gibi yapıyormuş, garantiye yolladı kasayı ve ellerinde rx480 olmadıkları için rx 580 verdiler

  • Amazon geldi ülkeye inşallah bu kurnazlari🦊 biraz yola sokar kendisi de o yola girmez tr ye özel. Tüketici hakem heyetini iki kez farkli zamanlarda telefonum şebeke problemi için kullandim samsung note 4 idi ve çekmiyordu ikisinde de beni ve eşimi haksız buldular bir sürü kanitla vidyo ile telefonun açık alanda bile bazen çekmediğini kanitlamama rağmen. Ben artık bu durumda bu bilirkişilere güvenmiyorum para yediklerini düşünüyorum o derece içimde bir nefret oldu ki bilirkişiye, biri urfada biri Antalya'da iki farkli telefon ayni şikayet ikisi de ret. Neyse ama hak aramaktan vazgecersek bunlar kazanmış başarmış olacak hakkinizi arayin idareten bir kart alıp oyununuzu oynamaya bakın dava bitene kadar letgo dan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 16 Ocak 2021; 18:17:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekil gigabyte 1660 süper ürünüm 5 ayda 3 kere garantiye gitti. Değişim onayı verildi kartı 1800 liraya aldım. Bana ellerinde ürün olmadığını 20 iş günü içinde olmazsa iade olacağını söylediler. Kartın şuan ki fiyatı 2800 lira. İade olayına kesinlikle onay vermiyrcem. Ve ne hikmetse bu adamlarda hiç ekran kartı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 580 yoksa üst model göndermeleri lazım. 590 da yoksa eşdeğer herhangi bir kart iste eğer kabul etmezlerse THH'ye git şikayet et. Biraz uğraştırır ama sonuç lehine olur
  • valla imzaya bak, 1500mhz. gigabyte ın 1500mhz rx580 i yok. sırf şu imzaya bakıp senin garantini geçersiz sayabilirlerdi. saymamışlar. rx480 ya da para iadesi al yeter. zorlama.

  • Hocam mevzuata göre seçimlilik hakkınız var, yani para iadesi, tamir veya malın misliyle değişimi hakkına sahipsiniz ancak misliyle değişim aynen şu şekilde geçiyor "İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme," burada imkan varsa kısmı önemli, imkandan kasıt orantısız güçlük olmaması. Bunun belirlenmesi ise yine aynı mevzuatta şöyle geçiyor: "Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması hâlinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır." Şimdi size sıfırı 2000 TL'nin üstü olan ürün için 1000 TL öneriyorlar, bu durum "diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır." kısmıyla doğrudan çelişiyor bana göre, yani size 1000 TL verip de yollayamazlar. Misliyle değişimde ise size elinizdekinin alt modelini veremezler ya aynı ya da üst model vermek zorundalar.


    düzenleme: İkisinden birini seç diyenlere aldırmayın, tüketici hakları ülkede en iyi işleyen sistemlerden biri, hakkınız olanı alırsınız, haksızlığı kabullenmenizi gerektirecek bir durum yok ortada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesbroke -- 16 Ocak 2021; 21:57:56 >




  • Coğrafya kaderdir.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.