Şimdi Ara

Arızalı Modemler Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sattığım datron marka ethernet li modemlerin çoğu
    1 yıl olmadan geri geldi..
    Hepsinin içindeki kondansatör şişikti...
    Servisi ise telekomun telefon hatlarındaki yüksek voltajın
    bunu yaptığını söyledi...
    Türkiye'ye göre sağlam bir modem varmı acaba?

• usr de voltaj yüzünden sorunlu.şuan linksys kullanıyorum hala bi sorun yok
  • airties da baska bi secenek bnce
    usr kullanmama ragmen airties deneyin derim
  • benim de datron marka modemim var ethernetten modemin kullanıcı paneline bile zor giriyorum. usb'den ise 3-4 günde bir modem geberiyor sayfaları acmaz oluyor kafayı yedircek bana su anda arızalı bir airties var servise yolladım gelmesini bekliyorum. o sorunsuz sadece bios update yapmayın cunku kafayı yiyor. ben yapmıstım bir kere acıldı hersey normal ama belli bir sure sonra coktu ne ethernetten bağlanabildim ne usb'den sonra servise yolladım geldi 1 gun calıstı elektrikler gitmisti geldiginde ise modem tekrar bozulmustu su anda yine serviste ama degisim icin yollandı bu sefer. beklemedeyiz sakın datron modem almayın derim hatta mumkun oldugunca uzak durun. Airties güzel modem, tavsiye derim.
  • arkadaşım bende de intool marka tek port ethernet modem var. kafayı yedim yaa. kopuyo gelio kafasına göre lan lambası yanmıyo . adsl i görmüyo. götürdüm yenisiyle değiştirdim yine aynı. sakın kimse INTOOL MODEM almasııın. küfretmekten günahkar olursunuz :D
  • bu intool modemin dirverlerini nereden indirebilirim...nereden aldım ben bu modemi ya
  • Hakkaten kötü bir seçim olmuş nerden buluyosunuz adı sanı olmayan modemleri anlamadım.Dur bakalım arıcaz artık.Sağlam modem için önerim ise Asus, Airties, USRobotics, ZyXell ve Linksys dir bunlardan sorun çıkmaz birde 3Com hep en son söylüyorum çünkü bulunmuyor pek.Bunlar taştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.