Şimdi Ara

ARIZALI? HIS ATI 4870 1GB (VİDEO EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ARIZALI? HIS ATI 4870 1GB (VİDEO EKLENDİ)
    Arkadaşlar uzun bir şehirdışı seyahatimden sonra eve döndüğümde oğlumun bilgisayarı haşat ettiğini farkettim =) sorun ekrana görüntü gelmemesiydi. ekran kartım 3 senelik olduğunu için hiç uğraşmadan aynı gün forumdan @remlak arkadaşımızdan 6870 aldım getirdim taktım ve sonuç yine aynı. daha sonra sorunun psu dan olduğunu farkettim ve ertesi gün yine forumdan bir arkadaştan psu aldım. Ekran kartını makinaya hiç takmadım. yani arızalı olup olmadığından emin değilim. siz yinede arızalı gözü ile bakın. kutusu yok malum 3 senedir bende. 3 sene önce vatan izmirden almıştım. bari birilerinin işine yarasın.
    kolay gelsin.

EDİT: taktım denedim video çektim iyi seyirler =)
    http://youtu.be/FIEl1Lebs14

http://imageshack.us/photo/my-images/204/img20120901171046.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/259/img20120901171056.jpg/
    Fiyat : 65 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

iyi satışlar.
  • arkadaşlar pc de 6870 için driver yüklü. bu sebepten dolayı o hatayı veriyor. işin gerçeği üşendim 4870 için tekrar driver kurmaya. bir arkadaş görüntü verip vermediğini denememi istedi o yüzden sadece kartı takıp 6870 driveri ile açtım pcyi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar.Kart sağlamsa fiyat hesaplı, arızalı ise yüksek fiyat.Bu durumda alacak arkadaş yazı tura atacak.Driverini yükleyip sorunsuz çalışıyorsa 30-35 lira daha fiyatlı satabilirsiniz.Uğraşmadığınıza göre aşağı yukarı 30-35 lira hesaplı almak için 65 lirayı riske edecek arkadaşlar azda olsa bulunabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 4 Eylül 2012; 13:05:09 >
    ALIŞVERİŞLERİM:*cömert *seko2001 *gecegezer *wetx *Penryn *yawan *ebenlier *charmashaoki *arsoy *haluksengul *cagdasoneren *_PrO_ *,enisbrk *cerrah *tastelife *garuda *burakcardak *musti1907 *eeerdem *burak9006 *midnight99 *FKMAL *essoesso *blackwinterday * Vuze *Huseyin_198600 *Erhan! *MuttFTS *artemisbd* LazuTS *moonlord * firatsagir5 *Uzaktan Kumandan *x_tol *ErrorLog *NEKTE_SAR *djpisagor *OrooT *Leone_510 *utuman * mserkanm * ilhamianil *hegoatANKARA* albtaros*THE_JACKHAL *muhtar5 *zigizigi *SaFRaN_FaTiH *lumedi * oguZmir * red a!ert *sessizdivx * t_tunccan *silverWolf *muzeg *vincee *Fallout *mahoni_38 *hasli *mustafa1248 *peacer *heady *Onurr *dj.trust.06*arkeolog77 *shin_shaire*cerdogan*fuckulteli*R@*cs875*Dynacy*ORooT*ramazantc*hellboy.06*oz58*valarean*STaTiCXX *Emrah_Tr* baltimorro* BarbarosTUGRUL*VISION*yurtik*adaprizma*whamx*bigmucit34*play_boy*Umutcan*Murjuk*Turbo-Boost*azelea* bugrascb*cacharel*ozzzy222*kumdaoyna*hysteria35*play_boy*picco_z*Arda*...devamını yazamadım .....
    OLUMSUZ: levocan987(süresiz uzaklaştırılmış-isabet olmuş), glaudser
  • tarafımca alınmıştır
    eft yarın öğlen gerçekleşecek inş.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.