Şimdi Ara

Arise: A Simple Story Çıkış Fragmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Techland Publishing ve geliştirici Piccolo Studio, Arise: A Simple Story'nin çıkış fragmanını yayınladı.

    Oyun bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi. PlayStation Store'da 89,00 TL, Xbox Store'da 88,75 TL ve Epic Games Store'da 45,00 TL fiyattan satışta.

    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Anıların canlandığı ve zamanın isteğinize uygun hareket ettiği yerde iki kişinin acı tatlı hayatlarında duygusal bir yolculuğa çıkın. Mutluluk anlarında kendinizi yitirin ve hayatınızın hikayesini yeniden yaşarken zorlukların üstesinden gelin. Sevinç ve keder hikayesi. Sade bir hikaye.
     
    AŞK VE KAYIP MACERANIZ
    Aşk ve kayıp duygularıyla dolu, anıların değişen manzaraları ile bir maceraya çıkın. Bu heyecan yüklü yolculuğun her anı yeni bir meydan okuma ve hayatınızı farklı bir ışıkta görme şansı.

    İLHAM ALAN SANAT TARZI
    Piccolo Studio'dan yetenekli sanatçılar tarafından hayata geçirilen harika anılar ve duyguların dünyasına girin. Oyunun duygusal müziği ve güzel sanat yönetmenliği sayesinde kişisel, günlük mücadelelerinizde içten gelen sihri keşfedin.

    ZAMAN İÇİNDE USTALIK
    Zamanın akışını kontrol edin ve çevrenizi saniyelerden tüm mevsimlere geçişte değiştirin. Anılarınızı yeniden yaşamak ve yolculuğunuzdaki tüm engellerin üstesinden gelmek için ileri sardırın, geri gidin veya duraklatın.

    BİRLİKTE OYNAMA
    Zamanı kontrol etmenize ve yolculuğun keyfini birlikte çıkarmanıza yardımcı olması için ikinci bir oyuncuyu davet edin. Arise'ın kolay anlaşılır doğası, herkesi içine alır ve duygusal hikayeyi sonuna kadar deneyimlemelerini sağlar.

     
    Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.