Şimdi Ara

Arena yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafadır arena yapmaya çalışıyoruz fakat durum hiç iç açıcı değil. Arms warrior Enchancement shaman çok uyumsuzuz. Karşı rakip direk shaman dalıyor benim vuruşlaramı görmüyorlar bile direk onu indirip benimle uraşıyorlar denemediğimiz taktik kalmadı. Talentlerlemi oynasak anlamıyorum ki. İtemlerim prot tan geçme olduğu için defans fazla oda +sta olarek geliyor demage lerimde sorun yok shaman da iyi demage çıkarıyor bir iki skill sonra epic axe alacam gene bir fark olacanı zannettemem şu an elimdeki bir çok arena yapan warriorun kullandığı 2hand axe. Pvp geçmişimiz de abr bg lerde çok gezdik bu kadar ezildiğimizi hiç hatırlamam duel lerdede bir çok classla kapışıyoruz yine sorun yok fakat arena neden bizi çok kastı. Bir değişiklik şart ama ne anlamıyorum. Sheepler sorun oluyordu trinket aldım. Bide en çok warrior druid çıkıyor karşımıza o zaman daha kötü oluyor. 2 hitte shaman mort fear atsan ne warrior da atıyor genelde arms warrior fear almıyor çoğu zaman yada bir şekilde bozuluyor. Shaman öldü oyun mort.

• ench shaman - warrior imkansız maalesef :/ gearlarınızın süper olması lazım :) anca öle alırsınız :P

daha kolayı ilk önce kendine iyi bi gear diz . commanding shoutsuz hp'in en az 11k falan olsun..

iyi bi silah vs bul . sonra yanına bi paladin zerg mode
  • iteminiz azdır biraz epiclenin özellikle warriorun eline 100 dps silah vermezsen bol atack power yoksa bi numara olmaz. şuan biz warlock+mage 2v2 yapıyoruz her partiyi kesiyoruz fakat warriorlu partilerin bizi yatırma şansı daha çok. kazanan kazanıyo yani.
  • Gealer süper olsa enchant shaman warrior bişi yapamaz, resto shaman warrior desen neysede ...
  • Aynen Shammy resto olcak sende arms/fury az itemde olucak tabi bg itemleri + elinde sağlam bir 2h epic craft itemlerinden.
    Shaman kendine earthshieldi açıcak sende dalcaksın parçalicaksın :)
  • sabah bir paladinle skirmish girdik arenaya hiç zorlanamdan yendik shaman a bi çözüm bulana kadar prot devam
  • Yanılıyorsun. Arenada shaman kesinlikle ilk hedef olur sen prot halinle anca kendini korursun. Karşıdakide mob değilki taunt yesin Shaman kendini kollayabilmesi için resto olacak sende arms olup shamana dalana 45445445 mortal strikeni atıcaksın. Arms derken tabi furyde Death Wishi acıcaksın ki Feara immune ve tam bir kesme biçme hatta doğrama makinası olmak için :)
  • Hayır ya zaten item sıkıntısı var o kadar mortal vuracak durumda değilim craft epic aldım ama yine değişen bişey yok shaman la çok zor işimiz bende tekrar prota döndüm denguen raid takılıcam sonra bakarız arena olayına demek istedim
  • yanına resto shaman al çok ii olr ben warlock la beraber 2v2 yapıorm prot warrior+resto shaman geldi karşımıza aşırı derecede zorlandık warrior 1h weaponla çok deli damage yaptı yendiimzdede 25 puan aldk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nimore

Gealer süper olsa enchant shaman warrior bişi yapamaz, resto shaman warrior desen neysede ...

süper gearlı ench shamanla arena yapmadın sanırım hiç 10-11k arası hp ile dağıtıyor ortalığı yanınada rog-warrior werirsen olay direkt zerg mode olur ... healer'a ihtiyaç kalmadan 1 dakka da biter arena ...
  • ya arenada üstüne bişe alıyon stealth detection veriyor sanırım ama hp kaybı da oluyor. ama çok olmuyor haksızlık değil mi:S
  • yok abi ii bişe bence adam yenilceini anlıo 2 saat çıkmıo karşıdakini deli edio:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

quote:

Orjinalden alıntı: Nimore

Gealer süper olsa enchant shaman warrior bişi yapamaz, resto shaman warrior desen neysede ...

süper gearlı ench shamanla arena yapmadın sanırım hiç 10-11k arası hp ile dağıtıyor ortalığı yanınada rog-warrior werirsen olay direkt zerg mode olur ... healer'a ihtiyaç kalmadan 1 dakka da biter arena ...

Enchantmen shamanın bi olayı yok yalandan öte, enchantmen shamanı ben sadece raid dps de kullanırım, elemental ve resto shaman saygı duyarım.
  • nimore
    arena gearlı epic mace-axeli bi enchament shamanla oynamanı tavsiye ederim :)
    ya da en azından yanyana bulunmanı 2-3 saniyede nasıl dmglar vurduklarını görmen için
  • deli çakıoalr abi çok haklısın ben healerım heallamakta zorlanıorm bide wf totemler insanı mahvedio shaman yere wf dikince bide yanına ms warrior güzel bi 2h le 1 wuruo 2. yi wurmuolar
  • benim icin nasil vurduklari zaten onemli degilki guzel vursun kotu vursun is yapmaz bu benim dusuncem ne 5v5 ne 3v3 ne 2v2
  • işte çakıyor vuruyor duvardan hoplatıyor wf duman da çıkartıyor tromer totem fear ıda bozuyor ama neden se yenemiyoruz karşıdakileri. Dandirik pala ile güle oynaya yeniyoruz sorun şu ki arena yapacam diye arakdaşımı yanlız bırakıp başka adam alamıyorum ben biraz daha denguen raid set bişeyler kasayım ilerde inşallah artık. Şu anlık shaman bg de kasıyor ben denguenlerde geziyorum 1 2 hafta sonra durumu düzeltiriz herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.