Şimdi Ara

...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Eylül 2022; 19:5:56 >



  • Çeviri değil kendi yorumunuz zannedersem,gayet güzel bir konu olacağa benziyor devamını bekliyorum.Her ne kadar oynadığınız heroya,deck yapınıza,arena metasına göre bu kartların değerinin sürekli değişeceğini düşünsem de bence bu forumda olması gereken güzel bir konu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Mart 2016; 17:08:32 >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    evet hocam çeviri değil kendi yorumum tamamen.yabancı streamerların yorumlarını bile okumadan yazdım.şu sıralar yoğunum haftaya devamını getireceğim zaten 1 aydan fazla var expansion'ın gelmesine.
    numaralar sembolik,value olarak nerede yer alıyor fikir vermesi için yazdım sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 5 manaya 6 ya 6 lığın puanı biraz daha yüksek olabilir.Argo deckler hariç(warlock istisna tabi) düşmanın canının boarda yönelik oynayanlar için çok alakadar edeceğini sanmıyorum.Ayrıca deathrattle durumu da yok.Diğer deyişle kart üstünde mutlak kontrole sahipsin

    Edit:Patron warriore karşı güçlü battle rage itibariyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 14 Mart 2016; 21:32:05 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    zombie chow'u düşündüğümüz zaman arenanın en iyi kartlarından biri olmasının sebebi early game avantajını drawback olmadan kazandırmasıydı.Ancak bu kart 5 mana. Yani oyunlarınızın %70'inde falan o 8 can o rakibe gidecek. 54 puan biraz cimri olabilir ama pit fighter'ın 68 olduğunu düşünürsek healbot en fazla 58-60'a oynar diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık çok güzel bir düşünce olmuş okurken bile çok büyük keyif aldım, devamını dört gözle bekliyoruz
  • Scropion kullanıcısına yanıt
    Keyif aldığına sevindim çok teşekkür ediyorum değerli yorumun için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stand agains darkness dışında diyer kartlarda ranking içn potansiyel görmedim
  • Güzel bir database olacak her açıklanan kartla birlikte tekrar dan emeğine yorumuna sağlık
  • Keşke yeni expansion ile birlikte arena ödüllerinde pack türü seçme şansı verseler boşuna gvg toplamayalım standart modecu olarak
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    Bu haliyle standard mod oyuncuları için hiç cazip olmayacak Arena ki bu bağlamda Arena için de bir düzenleme bekliyorum ben.
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    Expansion geldikten sonra arena gvg pack vermeyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAD in muster ın yerini kesinlikle tutamayacağını düşünüyorum. Çünkü artık 5 manadan sonra aoe ler ve yüksek hp li minyonlar gelmeye başlıyor. Muster atıldığında bi shredderla başa çıkma yeteneği falan vardı. Yine de kartın çok da kötü olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık hocam. Çok güzel yorumlamışsınız. Boş geçmeyeyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen güncellendi.Bazı analizlerimde yapılması gereken birkaç değişiklik yaptım.Keyifli okumalar.
  • Elinize sağlık hocam güzel olmuş, kartların üzerindeki ingilizce tanımıda çevirebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık. Evvela atlamışız, konuyu üst konuya da ekledim. Gelecek kartların değerlendirmeleri ile de birlikte gayet başarılı bir analiz konusu olacak.
  • @ANDREI çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için hocam.

    -----
    Konu tamamen güncellendi.Yeni kartlar eklendi.Zamanım oldukça sonraki haftalar da yeni kartları ekleyeceğim.
    Garip bir şekilde konudaki bütün türkçe karakterler gitmiş.Konuyu baştan yazma imkanım yok sırf bunun için. İdare edin dostlar.
  • Renounce Darkness kartına aşırı düşük puan vermişsin. Anladığım kadarıyla hero powerini ve elindeki class kartlarını random bir şekilde değiştiriyor ve kartların mana değerini 1 düşürüyor. Rank oyunlarında istediğin verimi alamaya bilirsin fakat arenada ciddi tempo getirir. Arena destesi rastgele kartlardan oluştuğundan class kartlarından tam verim alınamayabilir fakat bu spell sayesinde ciddi tempo artışı yakalanabilir, rakibe ters köşe yapılabilir. Atıyorum rakipte ozee var ve senin warlock olduğunu görünce elinde low cost kart yoksa oyun başı masaya inebilir ve silah kullanan classlardan(8 classtan 5i kullanıyor) birini Renounce Darkness ile ciddi value alabilirsin. En leş class kartı bile 1 mana düşürüldüğünde ciddi fayda sağlar. Arena için 50+ bir puanı hak ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Renounce Darkness kartına aşırı düşük puan vermişsin. Anladığım kadarıyla hero powerini ve elindeki class kartlarını random bir şekilde değiştiriyor ve kartların mana değerini 1 düşürüyor. Rank oyunlarında istediğin verimi alamaya bilirsin fakat arenada ciddi tempo getirir. Arena destesi rastgele kartlardan oluştuğundan class kartlarından tam verim alınamayabilir fakat bu spell sayesinde ciddi tempo artışı yakalanabilir, rakibe ters köşe yapılabilir. Atıyorum rakipte ozee var ve senin warlock olduğunu görünce elinde low cost kart yoksa oyun başı masaya inebilir ve silah kullanan classlardan(8 classtan 5i kullanıyor) birini Renounce Darkness ile ciddi value alabilirsin. En leş class kartı bile 1 mana düşürüldüğünde ciddi fayda sağlar. Arena için 50+ bir puanı hak ediyor.


    Renounce Darkness'taki problem kartın aşırı aşırı RNG olması. Ciddi tempo artışı yakalanabilir demişsin de 2 manaya neredeyse "hiçbir şey" yapmıyor bu kart. Curse of Rafaam gibi bir şey yani.Arenada bu tür "ilk hiçbir şey yapma ama sonradan tempo kazan" kartları çok işe yaramaz.
    Arenada seçilen class kartları 3 kart arasından "en iyisi" olarak seçilir.O kartların yerine tamamen rastgele kartlar almanın hiçbir manası yoktur. Arena için en iyi hero powerlar arasında yer alan Warlock hero powerını da gereksiz yere risk alarak rastgele değiştirmenin de hiçbir manası yoktur. 20-25 falan neyse de kesinlikle 50 puanlık kart değil.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.