Şimdi Ara

Arena'nın çatısı ile ilgili bir mühendisin yazdıkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşin kötüsü bazı taraftarların dalga geçtiği kadar olmakla beraber, hala TÜRKİYE'nin en modern stadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noir Désir

    quote:

    Orijinalden alıntı: 26birkan

    kimse ağlayıp zırlamasın devletin bu işte yaptığı bir yanlış yok.stad yapılırken adnan polat ve ekibi çatı projesini kendilerinin üstleneceğini locaları ise devletin yapacağını söylemişti.galatasaray yönetimi uyanık davranıp açılır kapanır çatı projesinş yapmayıp,daha ucuz bir projeyi hayata geçirip,birde locaları tokiye yaptırmıştır.zaten galatasarayın devlet ile yaşadığı stad münasebetlerinin en ana nedeni budur.gs yönetimi çatının parasını çatır çatır almıştır.

    düşüncelerim sadece çatı ve localar içindir,diğer olaylar hakkında bilgim olmadığımdam,burdaki diğer arkadaşlar gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayacağım.

    Arkadaş bir tane konuda da boş boş konuşma ya. Stadın açılıp kapanabilir kapaklarını yapması gereken Galatasaray, çatısını yapan Galatasaray değil, TOKİ. Biz burada çatının projeden farklı olarak kapakların takılmasına olanak vermeyecek şekilde yapıldığını söylüyoruz. Yeterince açık mı? Bir daha yazayım mı?

    çatı projesini galatasaray hazırlamıştır.zaten 3 boyutlu stad projelerine bakıldığında çatının şimdiki halinin ordaki haliyle çok farklı olduğu açık biçimde görülüyor.




  • yec44 kullanıcısına yanıt
    Normalde dediğin doğru olabilir ancak burada önemli olan çatının konumu. Yani rüzgarı nasıl ve ne kadar alıyor. Eğer bunu düzenleyebilirsen, daha hafif (şeffaf tabi) bir malzeme kullanmak sıkıntı yaratmaz. Bu düzenlemeyi yapmak için de çatıyı sökmen gerekebilir.

    Veya çatı kenarlarını uzatıp, binanın yapısı ile bütünleştirmek. Böylece hafif malzeme ile değiştirdiğin çatı uçmaz, rüzgarı keser, aynı zamanda güneşi de geçirir.

    Sonuç olarak gerekli çalışmaların yapılacağını zannetmiyorum, bu rezilliği izlemeye devam edeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.