Arkadaşla konuştuğumda bu itemden akarada 2 tane oldugunu isminin dark flame oldugunu söyledi.
+7 ve 99 ap imiş.
bence 70 e kasıp master açmadan 59 a düştü öyle bir item oslaydı ilk phaselis alırdı
öyle bişi olsa kodinfoda yer alırdı o item konu üzerine araştırdım ama tmmen sallamıs yok öyle bi item bildigin dagger of .... işte
eet dark flame itemını ben deduymustum o mudur acaba
yahu ıyıde bu adam hıyarmı 70 e kadar kasbabam kas ondan sonra 59 a dus yapmayın beyler sızın aklınıza yatıyormu bu durum gercekten cok ılgınc keske trade den gostermesını ısteseydın
70 shardi trade den gösterilmez :D cok akıllısn millet 5 tane 70 char kassin dual flame shard oh :D
quote:
Orjinalden alıntı: vethakan
yahu ıyıde bu adam hıyarmı 70 e kadar kasbabam kas ondan sonra 59 a dus yapmayın beyler sızın aklınıza yatıyormu bu durum gercekten cok ılgınc keske trade den gostermesını ısteseydın
Aynen hangi hıyar bi flame shard alcak diye 70 e kasıp sonra charı düşürürkü. 70 lvlden öle öle 59 a düşürmesi bile adamın 3 gününü alır ya. Bana hiç mantıklı gelmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: W
quote:
Aynen hangi hıyar bi flame shard alcak diye 70 e kasıp sonra charı düşürürkü. 70 lvlden öle öle 59 a düşürmesi bile adamın 3 gününü alır ya. Bana hiç mantıklı gelmiyor
Kospla kasmıştır . Ama yinede bir sürü olumsuz faktör var . O kadar exp i yatırcak yakmadan +6 +7 basıcak . Ardreamdekileri nası kandırcam diye düşüncek . :)
70 den düşme...
bu fikir benimde aklıma geldi zamaninda ama yapmaya usendim..
olay sudur 70 e kadar koxpla kasmitir fs yi almistir
kendi kendine demistirki basayim +7 yaparsam 59 a dusururum yok yanarsa 70++ devam
bastiysada +7 ye dusurmustur ve o char cok manyak para eder sonucta ardreamda FS BORU DEGİL
ya +7 oldugunu nerden bılıonuzki adamın dark flame dedıgıne ınanmıonuz ama +7 olduguna ınanıonuz
quote:
Orjinalden alıntı: LooKatMeBaby
ya +7 oldugunu nerden bılıonuzki adamın dark flame dedıgıne ınanmıonuz ama +7 olduguna ınanıonuz
Dark Flame denen şey Akarada 2 tane varsa eski serverlerde bilmem kaç tane vardır Basbaya 70den düşmüş . Manyak para edebilir o char .
Hiçbir şey belli olmaz arkadaşlar. Belki adam hack yedi ve lvl düşürdüler o da sinirlenip daha da düşüp ardreame girmiş de olabilir.
sen akaradamı oynuyorsun kardeş ?
Acaba ban sebebi mi birde o var.
Bu arada master acanlar ardream e giremiyor diye biliyorum bu herif nasıl giriyor ardream e? Acaba .. kafam çok karıştı
O Levele kadar master açmamasının en mantıklı açıklaması, 70'e Fs için kasmasıdır..
quote:
Orjinalden alıntı: W
quote:
bunun farklı sebebleri olabilir benim 72 lvl asas ım soyuldu master açık olmasa ilk yapacağım şey 59 a kasmak olrdu o charı^^
quote:
Orjinalden alıntı: artirist
sen akaradamı oynuyorsun kardeş ?
evet akaradayim.
Adam 2 haftadir ardreamdeymis.ilk defa gördüm ama.sasirdim 70den düsmekde amelelik