Şimdi Ara

ardream warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rogueden cok sıkıldım herkes dd takıyo damage vuramıyorum ayrıca defans cok az oluyo warrior actım su an

elımde +7 raptor reduce +7 blade axe(şekil olsun dıye) gogusluk +8 fp dierleri +7 fp bu char ardreamda is yaparmı

• En nefret ettiğim şey ardreamda warrior rogueyi yakalıyamaz malum lf var . Np kasamıyo bide sw wolf vs vs adamı cinnetten çıkarıyolar

Sana tavsiye rogue dewam et Warriordan zevk alamazsın.
  • para göz knight online bizim için speed potion vb scrollar yaratmış dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

para göz knight online bizim için speed potion vb scrollar yaratmış dimi

Speed potion yaratmış speed potion sw ile aynı şey ben lf ile koşuyom 2 sn sonra bakıyom warrior görünürde yok ve şu ana kadar hiç bi warrior alamadı yani warriorlar iş yapmaz iddaalıyım

edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 15 Ocak 2007; 16:57:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Speed potion yaratmış speed potion sw ile aynı şey ben lf ile koşuyom 2 sn sonra bakıyom warrior görünürde yok ve şu ana kadar hiç bi warrior alamadı yani warriorlar iş yapmaz iddaalıyım

• quote:

quote:

hangi server.beramussa girince görüşürüz

• quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

quote:

quote:

hangi server.beramussa girince görüşürüz

Xigenon ırk elmorad lvl : 59 Nick : nofx_tr

• Warriorun iş yapması için güzel itemleri olması lazım karşıdaki kişinin lf basmasını engellemen lazım Bunuda leg cut ile yapabilirsin...ama warrior başlı başına bir sorundur wolf gerekir swift gerekir scroll varsa saorun yok ama bunlar olduktan sonra iyi iş yaparsın özelliklede priest arkadaşların warsa birliktetakılrısınız

Ama bence rogue iyi asasda dd sıkıntısı çekiyorsan archery olabilirsin archery de iyi class
  • Bence iş yapar
  • iş eder orta dereceli
  • Kardeş bencede warrıor iyi.Bazı assas kullanıcıları dio lf çakıom.Warrıor yetişemio hiç yatmadım.Erkekseniz kaçmayıpta vs yapın.Bakalım yatarmısınız yatmazmısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.