Konu açmıştım bp olıyımı die olmayın dediniz mage olsam nasıl olur? +5ds +5 lobo hammer ep+0 +7 çitin set(priest)(4 parça) +7 dd15 bu itemlerle nasıl bi mage dizebilirim yarı paper half paper paper
düşüncem +7 çitinset(mage) dd15 bronz belt ep +0 dual mage eraning +7 scorchin(+5 dd/56 flame damge/5hp) yada +7 woe(fiyatını bilmiyorum sölerseniz sevinirim) yada +8 elixer nasıl olur(10gb) SERVER:CYPER
up
up
Şöyle Söyliyeyim..
CHİTİN +7 SET DD15 DUAL AGATE EARİNG +0 L.E +7 EP +0 DUAL ROM +0 BRONZE BELT +0
Elixir +8 şuan için gerek yok +70 ten sonra lazım olur sana lighting erenion veya glacier ereionun önerirrim.Skill dağılımı ise glacier ve light alanlarını açıcak kadar versen yeter ötürürsün ardreami .
şuanki itemlerle u itemleeri alabilicemmi
O İtemlerle sanmıyorum ama o tür serverda bu yazdığım itemlerle rahat ederdin
Senin yazdığın itemlerlede kendi yazdıgın magei dizmen zor
düşüncem +7 çitinset(mage) dd15 bronz belt ep +0 dual mage eraning +7 scorchin(+5 dd/56 flame damge/5hp) yada +7 woe(fiyatını bilmiyorum sölerseniz sevinirim) yada +8 elixer nasıl olur(10gb)
half paper = yarı paper demek zaten dual m.e +1haliyle bile direk çöp bi item pet olucaksan şu şekilde ol ice ol +7oasis al +7crimson set +7dd dual rom ep para kalırsa dual c.e dahada kalırsa dual wse yap belt el mecbur ques takıcaksın
ya su mage earring de ne var anlamıyorum cok ezik bi takı gorev kupesi tak onun yerine =)
kardeşim k.bakma en az 2-3 tane konu açmışsın ama şunu bil battle mage işe yaramaz madem battle enden mage olsun biekrede şöle düşün bence
ardream da mage oynayim is yapsin isterseniz bu sekilde bi char lazim +8 hell blood +8 crimson set 7 dd helmet dual +2 flame ring dual +2 mage earring / veye tekini agate earin +2 belt olara +2 string of skull oneririm sonucda 42 asa skill i cok lazim olucktr ve o da str yhani atak kismina bkr verdigibi hp bonus u ve resis i ile cok ideal dir necklace icin iron nec oneririm 0 i da is yapar veya +2 warrior pendant onerirm verdigi str ve hp bonusu ve resis leri ni nelemental +2 kullanmakdan ideal olduunu dusunuorm neden takilar + yazdiimi sorarsaniz 1 ler ile fzla is yapamazsiniz tercih im 3 den yhanadr mage icin taki herseydir
quote:
Orijinalden alıntı: emree91
ardream da mage oynayim is yapsin isterseniz bu sekilde bi char lazim +8 hell blood +8 crimson set 7 dd helmet dual +2 flame ring dual +2 mage earring / veye tekini agate earin +2 belt olara +2 string of skull oneririm sonucda 42 asa skill i cok lazim olucktr ve o da str yhani atak kismina bkr verdigibi hp bonus u ve resis i ile cok ideal dir necklace icin iron nec oneririm 0 i da is yapar veya +2 warrior pendant onerirm verdigi str ve hp bonusu ve resis leri ni nelemental +2 kullanmakdan ideal olduunu dusunuorm neden takilar + yazdiimi sorarsaniz 1 ler ile fzla is yapamazsiniz tercih im 3 den yhanadr mage icin taki herseydir
Kardeşim zaten konu 3 sene öncenin konusu o zamana göre o itemler iyi .Neden konuyu hortlatıyorsun??
anlami yok kardes ? Gozum takildi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme