Şimdi Ara

Ardream Asas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH Ronark Ardream grubuyla bir pri kasıyordum.çok zor oldu int pri kasmak bide bugün ban yiyince bende asas kasmaya karar verdim.8gb ye hangi itemleri dizmeliyim.düşüncem şöyle

+8 clever
    +1reb shard
    +1 reb chitin set
    +old ske
    +old wp
    +dual old sse
    +dual kekuri

keküri yi bütçe yüzünden yazdım.onu ilerde sağlamıyla değiştircem.sizinde önerileriniz varsa bekliyorum.

• ezerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameoweR31

ezerler

biliyom :D
  • kekuri alma görev yüzüklerini kullan kalan parayla +5 chitin al sat veya pazar gez satılabilecek kolay itemleri ucuzdan alıp satmayı dene ardreamda bu çar iş yapmaz arena çarı olur anca orada zevk alabilrsin ciddi atak sorunu var ticaretle paranı arttır daha iyi itemler al misal Reb +3 shard veya +8 Mirage dagger için kendine hedef koy zamanla hedeflerin doğrultusunda çalış emin ol ship olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

DH Ronark Ardream grubuyla bir pri kasıyordum.çok zor oldu int pri kasmak bide bugün ban yiyince bende asas kasmaya karar verdim.8gb ye hangi itemleri dizmeliyim.düşüncem şöyle

+8 clever
    +1reb shard
    +1 reb chitin set
    +old ske
    +old wp
    +dual old sse
    +dual kekuri

keküri yi bütçe yüzünden yazdım.onu ilerde sağlamıyla değiştircem.sizinde önerileriniz varsa bekliyorum.

+8md +8cleaver kaldı sana 2gb +7chitin set 1gb kaldı 1gb dual old eme(sseyi nie yazdın hiç anlam veremedim) en saglam şekli bu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: crimex

DH Ronark Ardream grubuyla bir pri kasıyordum.çok zor oldu int pri kasmak bide bugün ban yiyince bende asas kasmaya karar verdim.8gb ye hangi itemleri dizmeliyim.düşüncem şöyle

+8 clever
    +1reb shard
    +1 reb chitin set
    +old ske
    +old wp
    +dual old sse
    +dual kekuri

+8md +8cleaver kaldı sana 2gb +7chitin set 1gb kaldı 1gb dual old eme(sseyi nie yazdın hiç anlam veremedim) en saglam şekli bu olur

mantıklı, sse yi ucuz ve healt bonusu olduğu için yazmıştım.

• Böyle bir charla ardreamda sinir olmaktansa 1 ayda elindeki parayla ticaret yapıp güzel bir char dizebilirsin. Sabırlıysan tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

Böyle bir charla ardreamda sinir olmaktansa 1 ayda elindeki parayla ticaret yapıp güzel bir char dizebilirsin. Sabırlıysan tabii

ben ticaret yapiyim derken genelde para kazanmak yerine para kaybediyorum.o yüzden para biriktirip item dizmek daha da mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.