Şimdi Ara

Arda'ya Duyulan Nefretin Sebebini Açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adamdan nefret edilmesinin sebebi Galatasaray dışındaki takım taraftarları için kıskançlık, Galatasaray taraftarları için siyaset. Futbol ve siyaset, Türkiye'nin en fazla ayrıştığı iki mevzu.

    Bunun başka sebebi olamaz.

    Yoksa Türkiye gibi futbolun çok fazla ilgi görüp, beklentileri karşılamadığı bir ülkede bu seviyeye gelmiş birine her ne olursa olsun bir şekilde saygı duyulur.

    Ama yazılıp çizilenlerden anladığım kadarıyla o da yok.

    Fb ve Bjk'li taraftarların Arda'ya hiçbir şekilde saygı duymamasını anlayabiliyorum çünkü bu ülkede futbol mevzu bahis oldu mu tıpkı siyaset gibi inanılmaz bir kutuplaşma var dolayısıyla insanlar empati yetilerini hiçbir şekilde kullanmayı gerekli görmüyorlar ve "Acaba bu adam Fb'den/Bjk'den çıksa böyle mi yorum yapardım" diye hiç düşünmeden saydırıyorlar.

    Galatasaray taraftarına gelirsek, onda da bariz neden siyaset. Yoksa mümkün müdür ki bir insan Gs altyapısından çıkacak, senelerce bu takım için ter dökecek, yüklü bir ücrete Avrupa'ya gidecek ve kariyerinin zirvesini Barcelona'yla yaşayacak sonra bunun hakkında hakarete varan yorumlar yapılacak? Ukalalığı ve karaktersizliği geçerli bir neden değil, çünkü bu ülkede nice ukala, nice karaktersiz insan var ki sırf yaptığı 1-2 şeyden ötürü saygı duyuluyor.

    Tabii genelde muhalif kesimde var bu nefret, her ne kadar onlar kabul etmek istemeseler de nefretlerinin en büyükn sebebi adamın siyasi görüşü maalesef. Şimdi bu adam gerekli gereksiz 3 günde 1 Atatürk resimleri paylaşıp, şimdi yaptığı gibi din propagandası yapmak yerine Atatürk propagandası yapsaydı; şu anki muhalif olmayan kesim Arda'ya nasıl bakıyorsa onlar da öyle bakacaktı. Bu düzeyde bir nefret duyulmayacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibri itici geliyor bana başka bişeyi rahatsız etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda daha kötü bi analiz yazısı okumadım herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanya'da 100 civarı gol atan Nihat bizden çıktı. Arda'ya gösterilen tepkinin %1'i bile gösterilmedi. Sorun tamamen Arda'da.
  • Saçma sapan "Türkiye ekonomisi iyiye gediyo, faizler düşürülsün" tarzı üstüne vazife olmayan açıklamaları yüzünden insanlara antipatik geliyor.



    All-star organizasyonunda türlü şebeklikler yapıp orda olmayı geceden insanların şovunu bozduğu için insanlara antipatik geliyor.



    Beni Türkiye'de rahat bırakmıyorlar diyip gittiği İspanya'dan her hafta bir programa bağlanıp açıklama yaptığı için insanlara antipati geliyor.



    Ben şöyle adamım, ben böyle adamım diye boş boş konuştuğu için insanlara antipatik geliyor.



    Daha sayayım mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf milli takıma geri döneceğini bildiği halde bıraktığı için bile nefret sebebi.Önce samimi olsun
  • A Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan, Çek Cumhuriyeti'ni yendikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Biz ne paracı olduk ne primci olduk. Hayatımız boyunca kimseden para istemedik. Annemi ağlatmasalardı iyiydi. O yüzden bazılarını affetmeyeceğim." dedi.


    İnsanları tehdit etmesi.

    Yalancı olması.

    Nasıl ki bazı insanlar barış,sevgi,kardeşlik diyip bu kavramların içini boşaltıyorsa Arda Turan da adamlık,haysiyet,şeref,onur zart zurt gibi kelimeleri kullanarak bu kavramların içini boşaltıp dışardan süslü ama içi bomboş açıklamalar yapıyor.

    Yaşlı bir insanı dövmeye kalkıyor.

    Şımarıklaşıyor,medyatik olma çabasına giriyor.

    Kendi etti kendi buldu.Kıskançlık falan yok.Adam gibi işine topuna baksaydı daha iyi olurdu kendisi için.Sürekli bir laf kalabalığı,yaptığı hatayı kabul etmeme kabadayılık falan.

    Arda için sponsor transferi diyecek kadar sığlaşmadım.Barcelona'ya hakkıyla gitmiştir.Ancak bu durum Arda'da bir olgunlaşma yaratacağına daha da çığrığından çıkardı.İyice tuhaflaştı.




  • Arda Turan'dan insanların beklediği şu; biz yerden yere vuralım her şeyi söyleyelim ama Arda efendi efendi dursun...Bakın Arda sütten çıkmış akkaşık demiyorum fakat bu adama gerekli gereksiz çok eleştiri getirildi, o da bir vakitten sonra aynı tarzda cevap veriyor.

    Galatasaray'dayken hiç unutmuyorum, fazla yada düzensiz seks hayatı olduğu için sakatlandığı öne sürülmüştü. Bizim gibi ülkede böyle haber yapılır mı beyler ? Medya o zamandan beri adamla uğraşıyor....

    Yine Galatasaray'dayken Arda kız arkadaşı için sinema salona kapattı diye haber olmuştu, bunu günümüzde romantik takılan bütün gençler yapabiliyor yapıyorda...

    Bir aralar kırmızı pantolon giydi diye yerden yere vurulmuştu :) Adamın kırmızı pantolon giymesinin neyi sıkıntı arkadaş ?

    Bu adamın yaptıklarını anormal gibi görüp yerden yere vurmak için fırsat kolladılar, adam 40 m euro ile Barcelona'ya transfer oldu sponsor transferi dediler ya :) Bu kadar olur mu arkadaş :)

    Bakın Arda'nın son yaptığı terbiyesizlik farklı bir şey, fakat bu adamı bu hale medya getirdi. Ne kadar başarılı olduysa o kadar uğraştılar...




  • yaş kaç hocam bu nasıl bir analiz?
  • Gazeticeye küfür etmiş, ben şuyum ben buyum demiş... Bunların bin katını İbrahimoviç yapar, ama şimdi açıklansa GS'de diye halay çeker taraftar.

    Adam yaklaşık 40M'na Barcelona'ya transfer olmuş , futbol dışında başka işlerle gündeme geliyor deniliyor, ulan bundan büyük gündemi mi var ?

    Yukarıdaki BJKli kardeş de "Nihat bizden çıktı, hiç böyle bi sorun olmadı" diye vere vere Nihat örneğini vermiş.

    He kardeş, bu da sizden çıktı:

    Arda'ya Duyulan Nefretin Sebebini Açıklıyorum




  • arda ne çekiyorsa çenesinden çekiyor.
  • Arda haklı olduğu çok konuda haksız duruma düştü ama mükemmel analiz. Arda'nın bu kadar tepki görmesinin sebebiyle Murat Boz'un ve Rıdvan Dilmen'in sebebi birebir aynıdır. Arda tam ters görüşte olsa çoğu sanatçı gibi 1-2 İzmir Marşı falan söylese herkes bağrına basacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta

    Kibri itici geliyor bana başka bişeyi rahatsız etmiyor

    Cevap bu, gerisi boş.


    Başarılı insana hakkı verilir kibirli olmadığı sürece. Ama başarısı "Üstün başarı" diye nitelenmeye başladığı an insanlara antipatik gelmeye başlar, üstüne bir de kişi kendinden çok bahsetmeyi seven biriyse ohooo.

    Arda Türkiye klasmanında üstün başarılı ve bu nefret edilmesi için yeterli sebepken ayrıca kendinden de çok bahsediyor.

    Üstün başarısı olup kitlelerce nefret edilmeyen bir kişi göster, insan doğası bu aşırı başarılı birini içten içe sevemez.
  • arda turan kim ki siyaset nedeni ile millet nefret etsin, bomboş bir yazı. Bu herif siyasete girmeden öncede böyle bozuk biriydi ve nefret ediliyordu. Sonra oynadığı takımda kademe yükselince medya bunu milli gurur diye şişirdi şişirdi arka tamponunu kaldırdı herşeye burnunu sokmaya başladı. Aha sonucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 6 Haziran 2017; 21:41:12 >
  • Fb'li o bu kıskanır demişsiniz de,Arda'yı niye kıskanayım ben?Zaten benim takımımda oynuyordu,bugüne kadar.Milli takım formasını giydiği anda,o zaten benim oyuncum olmuyor mu?Dışarıda istediğin gibi adam ol,olamadın madam ol,git kavga et benim için farkı yok.Ama işte o formayı giydiğin anda,ona yakışır gibi davranmak zorundasın.Bu ne arkadaş ya?İki üç top tepici,birbirlerini mi beğenmiyor,başlarındakini mi beğenmiyor,neyi beğenmiyorsa artık,ülkenin takımının içine ettiler el birliği ile.Milli takım uçağında,gazeteci dövmek ne lan,bu normal bir şeymiş gibi anlatmak ne?

    Fatih hoca istifa etmeyecekse eğer,bu ülkede o formayı giymek için sabırsızlanan bir çok oyuncu var,kendisi de biliyordur elbette bunu.Hatta çıkıp desin ki,milli takımda oynamak istemeyen oyuncular isimlerini versin,biz geri kalanlarla yola devam edeceğiz.O meşhur prim sistemini de değiştirelim,kim para için,kim forma için oynuyor ortaya çıksın artık.Ha belki 2-0 değil de,5-0 yenilirler,ama en azından ellerinden geleni yaptıklarını biliriz biz de.Biraz mücadele etsinler,ah be olmadı falan diyelim,önümüzdeki maçlara bakalım,çok bir şey istediğimiz de yok ki esasen.Sanki bana almanya milli takımının oyuncuları ya adamlar,her turnuvaya katılıp,hep başarılı olan bir takımlar ya,bir de üstüne hava atıyorlar durmaksızın.En fazla ne olur,katılamayız.Hepsine katılıyoruz sanki.En son katıldığımız turnuvada,ki çok uzakta değil yani tarihi,unutmuş olamayız herhalde,lan bunlar ne yapıyor diye kafayı yemedik mi gençler,ben mi yanlış hatırlıyorum?




  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sanki o haberleri o eleştirileri sadece Arda'ya yapıyorlar. Magazin denilen şey dünyanın her yerinde var. Messi'yi Ronaldo'yu da çekiştirip eleştiriyorlar. Adamlar ilgileniyor mu ? Hayır. Barcelona'nın ağırlığını taşıyamadı bu kadar basit. Sen dünyaca ünlü bir sporcusun senin ne işin olur gazeteciyle ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ayni medya bu adamin bi tarafini havaya kaldirinca cok iyi 10 numara. Her gun arda asist yapti gol atti haberleri cikarken medyayi herkes seviyor arda turan bayiliyor turk medyasina ama elestiri gelince vay efendim niye elestiriyorlar.



    Top oynadiklarimi vardida laga luga ediyorlar. Barcada oynuyorsun tum gozler senin uzerinde insan biraz rahat durur da medyaya malzeme vermez. Goz gore gore elaleme malzeme ver ondan sonra vay efendim ozel hayatimi elestirdiler oyle ettiler boyle ettiler.



    Top oynamayin takimi sabote edin sonra biz primci degiliz diye laga luga edin ohh ne guzel trilyonlari kazanin ama is elestirmeye gelince biz adamiz oyle seyler yapmayiz laf soyleyemezsiniz bize.



    Ulan 2 gunde bir arda o kiza yazmis arda bu kiza yazmis instagramda o halti yemis diye bir ton haber cikiyor 2 dk rahat durda goze batma. Git topunu oyna millette seni attigon gollerle hatirlasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu olmak yerine başka herşey olmayı seçen bir "futbolcu" olduğu için bu kadar nefret ediliyor. Halbuki sadece futbol oynasa kimse birşey demez.

    Net olarak bu yüzden nefret ediliyor.
  • Yav he he
    Arda'ya Duyulan Nefretin Sebebini Açıklıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.