Şimdi Ara

Arda Turan:'Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Popüler bir isim olmasının normal karşılanması gerektiğini ifade eden yıldız futbolcu, "İnsanlar sürekli, "Her yerde Arda var" diyor. Tabii ki; her yerde ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var. Ben buralardan gidince Barcelona’ya, Atletico Madrid’e kaç tane oyuncumuz gelecek göreceğiz. Hak ettiğim saygıyı görmek istiyorum" diye konuştu.

    Hakkında sürekli olumsuz yorumlar yapıldığını savunan Arda Turan, Barcelona'nın Paris Saint Germain'i 6-1 yendiği tarihi maçı örnek gösterdi. Arda, "6-1’lik maçta ne yaptın? diyorlar.. Ne mi yaptım? Tarihin en büyük maçında, en kritik anında belki ‘kurtarıcı’ olarak oyuna girdim. Hangi gözle izliyorsun maçı veya nasıl bir bakış açısı bu. İyiyi değil, kötüyü görüyoruz. Eleştiri olur ama önemli olan iyisini, güzelini görmek” dedi.

    Arda Turan, Milli Takım formasıyla Euro 2016'da yaşadıklarını da hatırlattı. Yıldız oyuncu, "Milli Takımda 18 maç kaybetmemişim. Hırvatistan’la İspanya’ya yenildik diye, daha elenmemişken ıslıklandım. Yaşadıklarımı hala hatırlıyorum. Yazık günah değil mi" ifadelerini kullandı.



    Başkası adına utanmak...







  • Rüştü nuri hamit gelecekte emre mor zamanın güçlü interinde emre belezoğlu tugay bu isilerde böyle ego varmıydı ya
  • Neyseki 70 yılımız daha var. ( Ekşiden alıntı )
  • Milli maça gidiyorum rahat rahat söveceğim mesajı olan varsa özelden yazsın arda beye ben iletirim.
  • Kibir
  • Bu devirde de her şeye duyar kasılıyor...

    İnsan psikolojisinde en nefret ettiğim özellik ters psikoloji, ama ilk anlamında düşünmeyin, birisinin yapma dediğini yapma olarak değil, mesela herkes Game of Thrones izliyor, gerçekten kaliteli yapım, ama ordan bir parlak beyin çıkıp "Ya herkes izliyor diye izlemiyorum, kesin abartılıyor." diyor. İnsanın doğasında var tabi kendini farklılaştırmak, herkesten ayrı görmek, bu sebeple gidilen bir yol, felsefe yapmayı burda kesip saadete geliyorum;

    Güneş parlağım diyorsa egoist değildir, insanlara gerektiği değeri verin, gladyatör değil futbolcular eğlendiriyorsa tezahürat yapıp kötü olduklarında yuhalıyıp kafasını isteyeceksiniz, adamlar insan, adam Barçaya gidip orda oturan ilk Türk futbolcumuz, aynısı Emre için de geçerli, Fifanın 100 listesine sokabildiğimiz kaç kişi var insanlar Emre'ye kibirli kişiliksiz diyordu azıcık yaptıklarına saygı beklediğinde...


    Sonuç olarak bir şeyi değerlendirirken ismini cismini unutun, yaptıklarını bir kenara yazıp bakın ben bunları yapsam kendimle gurur duyar mıydım? Diye, Türk milletinin gereksiz aşağılık kompleksi bitirdi beni. Herkes, başarılıyı övüp başarıya koşmak yerine başarılının kuyusunu kazıp kendisi boş gezip boş konuşuyor. Arda'nın kişiliği umrumda değil, adam başarılı, saygı duyuyorum, bunu diyebilmeliyiz, adam kendini savunmasa "Popülerizme kaptırdı gitti dötü kalktı." olur, konuşsa "Sürekli kendini kanıtlama çabasında ne kibir ama!" olur, sanırım anolojide, örneklendirmede biraz aşırıya kaçtım ama demek istediğim anlaşılmıştır.




  • Haklı.
  • Adam haklı beyler dağılalım
  • Karakterle alakalı bu. Rüştü Nuri Hamit bunun gibi sözleri hiçbir zaman söylemez.
  • nihat varken, tugay varken siralamaya girememez
  • 1-2 sene sonra premier lige gider, orada da oynayamaz
  • Galatasaray'da kaptan olana kadar ne kadar sever ve överdim. Şimdi Barcelona'da 11 başladığı maçları bile açıp izlemiyorum. Nasıl oldu bu anlamadım ama bir futbolcu veya sanatçı siyasete bulaşmamalı arkadaş.. Seveni azalır.
  • Arda maalesef futbolu ile değilde laflarıyla gündeme oturuyor. Messi ve ronaldo bile bu adamdan az konuşuyor. İnsanlar seni sevmeyebilir veya eleştirebilir. Sen bu insanlara neden laf atıyorsun , işine bak futbolunla cevap ver.
  • Acun gereken değeri veriyordur. Bizden ne bekliyor ki? Gören de Barcelona da mucizeler yaratıyor, milli takımı tek başına taşıyor falan zannedecek. Gördük Arda neler yaptığını milli takımda. Barcelona da bi tarafını yırtarken milli takımda tek yaptığın " ben barça dan geldim" diyip olduğun yerde durmak.

    Bu ülkeden Nihat gitti İspanya ya. Adam orada efsane oldu.

    Tugay gitti efsane oldu.

    Emre zamanın inter inde oynadı.

    Rüştü Barcelona ya seçim vaadi olarak gitti.

    Daha böyle bir sürü isim varken senin çıkıp " bakın 100 yıllık tarihe başkası var mı? " demen kibirden öte bir şey. Fatih Terim iyi yetiştirmiş demek ki.
  • Ulan ter stegen bk vardı gittin o kaptırdığı topa müdahale ettin psg maçı. O top gol olsaydı görecektim ben bunun egosunu. Daha bir sene olmadı euro2016'da sahada yürüyordu primci karaktersiz. Aynen milli formaya bile saygısızlık eden 100 yılda bir gelir. Bu ülkenin örf ve adetleri ile yetişmeyen Mehmet aurelio gibu futbolcular bile saygısızlık etmedi bu milli formaya. Şu adamın oynadığı maçları ve reklam yuzu olduğu markalardan alışveriş yapmamaya ciddi dikkat ediyorum.
  • Galatasaray da oynarken çok severdim. Her hafta Barca nın maçlarını izlerim. Arda da büyük düşüş var. Siyasete bulaştıktan sonra iyice soğudum. Sene sonu Arda kesinlikle Barca da kalamaz. İyi fiyat veren Çin e veya Türkiye ye geri gelir.
  • Kimse Arda'nın Barca da oynamasına laf etmiyor. Arda'nın Barça'da Atletico'da oynamasına menajer,sponsor diyen adam kıskanç bir gerizekalıdır orası ayrı. Ama şu var ki senin Barça'da oynaman her konu hakkında çıkıp konuşmanı gerektirmez. Dünyanın en iyi takımında oynuyorsun diye bilgin olmadığı konular da bile fikrin olmasını gerektirmez. Konuştuğun çoğu konu da bilgin yok ama fikrin var çıkıp konuşuyorsun ne için ben Barca'da oynuyorum 80 milyon da tekim,özelim falan her konu da konuşurum.

    Ben hiç görmüyorum Ronaldo'nun Messi'nin maç sonrası,ödül törenleri vs hariç konuştuğunu her konu hakkında çıkıp fikir beyan ettiklerini. Ama senin bilgin olmadığın her konu da fikrin var. Hayır buradayken medyadan en çok şikayet eden, hatta onlar yüzünden gittim diyen de sendin şimdi ise her dakika bir yere konuşuyorsun. Öyle bir şişirmişler ki bunu kendini kanaat önderi falan zannediyor. 2 gün önce milli takım arkadaşın otobüste dayak yedi niye çıkıp tek kelime edemedin? Hayır edemezsin çünkü kuklasın sen seni oynatıyorlar yukarıdan gaza getiriyorlar onlara sözcü oluyorsun oyna bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 23 Mart 2017; 13:50:48 >




  • Gitsin birilerine yalakalık çeksin.
    Şovmen herif
  • real madrid de barcelona da ispanya da farklı takımlarda ve ingiltere de oynayan diğer oyuncuların egolarının toplamının karesinin 4 katından 200 fazla ego var adamda sakalının her teli ego deposu maşallah
  • Emre var simarik ardadan iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.