Şimdi Ara

ArcheAge Unchained 9.3 ArcheAge 2 Öncesi Son Yeni Sunucu 9 Şubat 2023 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
4
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onvious

    black desert

    Alıntıları Göster
    doğru, buy 2 play olan oyun p2w olmayacak diye birşey yok hocam. firmalar isterse ağlatıyor b2p'leri p2w'den

    şuan tek ümidimiz sözlerinde duracaklarına inanıyor oluşumuz
  • Oyunu daha öncesinde hiç oynamamıştım. 3 gündür p2w serverlerinda oyunu deniyorum. 20 level oldum. Oyunun skill sistemi çok değişik ilk kez böyle bir olay görüyorum. 1 tane hero kasıyorsunuz ve nerdeyse 120 den fazla değişik hero ile oyun oynuyorsunuz. Bu gerçekten çok hoş. Bu heroyu sevmedim baştan kas olayı yok. 1 tane kas hepsini oyna. Oyun biraz ölü gibi geldi. Level kasarken sanki serverda sadece ben varmışım gibi bir hissiyat oluştu :) p2w server resmen ölmüş durumda. Grafikler hoş. Oyun kasmıyor optimizasyon iyi. Skill görselleri doyurucu. Oyunda tek canımı sıkan sürekli yürüyor olman. Binekte yok. En azından ilk 10 levelde altımıza iyi kötü bir binek vermeliydi. Yürü babam yürü çayır dağ bayır. Birde anladığım kadarı ile eğer bir lokasyona teleport olmak istiyorsanız daha öncesinde oraya en az 1 kere uğramış olmanız gerekiyor. İlk 20 level için oyunda beni bunaltan tek şeyin sürekli yürüyor olmamız. Onun dışında oyunu beğendim. Muhtemelen 30 eylülde oyunu deneyeceğim. P2w olmazsa devam ederim.




  • Oyunun başında binek görevi mevcut büyük ihtimalle siz fark etmeyip atlamışsınızdır.Örnek olması amacıyla bir tanesinin videosunu atıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimesftw

    Oyunun başında binek görevi mevcut büyük ihtimalle siz fark etmeyip atlamışsınızdır.Örnek olması amacıyla bir tanesinin videosunu atıyorum.
    Hımm sanırım görmedim. Teşekkürler. Keşke öncesinde sorsaydım. Pendikten Başakşehire kadar yol yürüdüm




  • Binekler var hatta istersen diger ırkların bineklerini bölgelerine gidip görevini yapıp alabiliyorsun. Bineklerde oyunun önemli bi parçası, level skill gear olayları var. 165 class var. Kimse birbirine benzemiyor.

    Daha öncede buraya yazmıştım. Çok fazla class var be bunlar arasımda ciddi dengesizlikler var. Arenalarda bu çok canımı sıkmıştı ondan bırakmıştım. Bi dengeleme geliyor mu bundan bahsedildi mi bilmiyorum fakat gelse iyi olur. Örnegin Templar 1v1 de ölmüyor. Bi tana daha vardı slayer tarzı mobil bi karakter tek falan vuruyor adını unuttum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun açılınca guild kuracak var mı dh den ?
  • Wow ile kıyaslamanız çok saçma olmuş, wow classic de global olarak 7milyon aktif oyuncu var daha 1 ay bile dolmadı hemde. AA 50k oyuncu alsa öpüp başınıza koyun wow ile kıyaslanmaz da diğer mmolar ile kıyaslanabilir. Hype ın okması normal AA güzel oyun, ama duruma göre değişir göreceğiz. Sadece wow classic oynamayan ve AA fanları dener zaten, wow u bırakıp gidecek adam çok azdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Zaten rahatsız eden tek fikir mmorpg community wow oynuyorken başka bi oyun oynamak. E tabi bi de wow aylık çılgın ücreti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

    Oyun açılınca guild kuracak var mı dh den ?
    2014 yılında guild kurmuştuk hatta başka türk guildlerine de katılmıştık sonradan ama ne kadar sayımız olursa olsun bir tür güç birliği olmuyordu türk guildinde. sonra herkes güçlü bir yabancı guildin altına girmişti. çünkü türk guildleri deyim yerindeyse yabancı guildlerin karşısında pastırma oluyordu

    malum oyun sandbox ticaret, pvp oyunu olduğundan world of warcraft gibi "ya biz dungeon yapar geçeriz 5-10 kişi yeter" diyemiyorsun. haliyle bir guild kurulacaksa ya çok fazla sayı ve çok iyi bir liderliğe sahip olması lazım, yada hiç olmaması lazım. Öyle bir durumda ise yabancı güçlü bir guildin altında yer almalı.

    yada işte 3-5 arkadaş casual olarak guild değil de aile tarzı birşey kurulur o şekilde devam edilir. ben şimdilik öyle birşey düşünüyorum.




  • Guildini tanıtmak isteyen veya guild arayan arkadaşlar konuda bahsettiğim discord adresinden faydalanabilirler.Şuan için discordda 174 kişi olduk.Oyunu oynamayı düşünen arkadaşların katılımını bekliyoruz.
    https://discordapp.com/invite/dhmPNqX
  • 4 kişi west tarafında başlıcaz labor olayı sadece düşündürüyor
  • tutukzekali T kullanıcısına yanıt
    Labor olayını düşünmeye gerek yok o adil bi konuma geldi sanırım. Eskisi gibi premiumlara ekstra labor offline. Olunca labor dolması falan yok galiba. Tam da emin degilim şimdi sen deyince şüpheye düştüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Wow ile kıyaslamanız çok saçma olmuş, wow classic de global olarak 7milyon aktif oyuncu var daha 1 ay bile dolmadı hemde. AA 50k oyuncu alsa öpüp başınıza koyun wow ile kıyaslanmaz da diğer mmolar ile kıyaslanabilir. Hype ın okması normal AA güzel oyun, ama duruma göre değişir göreceğiz. Sadece wow classic oynamayan ve AA fanları dener zaten, wow u bırakıp gidecek adam çok azdır.
    wow bana çok saçma bir oyun geliyor şişirilmiş bir oyun 5 kere aldım sildim şahsen gram zevk vermedi archeage iyi yönetilen bir oyun olsaydı wowu geçerdi diye düşünüyorum archeagenin gemi savaşları bile yeter bence wowu geçmeye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 15 Eylül 2019; 16:23:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    wow bana çok saçma bir oyun geliyor şişirilmiş bir oyun 5 kere aldım sildim şahsen gram zevk vermedi archeage iyi yönetilen bir oyun olsaydı wowu geçerdi diye düşünüyorum archeagenin gemi savaşları bile yeter bence wowu geçmeye

    Alıntıları Göster
    malesef west de wow u gecebilecek oyun yapmak imkansız. bizim milletin wowu sevmeme sebebi pvp oyunu olmadıgı icin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stormfang

    Labor olayını düşünmeye gerek yok o adil bi konuma geldi sanırım. Eskisi gibi premiumlara ekstra labor offline. Olunca labor dolması falan yok galiba. Tam da emin degilim şimdi sen deyince şüpheye düştüm
    offline olurken labor gelicek acıkladılar buarada biz 3 kişi başlıcaz işsiz 1-2 kişi daha lazım :)
  • Bu oyunun pvp si gw2 nin pvpsine e göre nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3v3N

    Bu oyunun pvp si gw2 nin pvpsine e göre nasıl?
    Bunu izle yeter ilk başlayacağım zaman bu video bitirmişti beni oyunu oynamak için ama çok azıttılar iyice p2w çevirmişlerdi tabiki :) o zamanlar





  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3v3N

    Bu oyunun pvp si gw2 nin pvpsine e göre nasıl?
    GW2'nin iki türlü pvp sistemi var birisi spvp, gearlar eşit sadece oyunculuğa dayalı bir pvp matchmaking sistemi.

    Diğeri ise wvw denilen toplu kale savaşları üzerine, orada da eşitlik mevcut gerçi gw2'de gear değil oyunculuk önemli.

    GW2'de open world'de pvp yok, quest yaparken biri sizi gelip kesemiyor malum.

    Archeage'de ise gear ön planda belirleyici bir etken. Oyunculuk da elbette her oyunda önemli fakat gear daha belirleyici. Archeage'de open world'de ganking yapılıyor sıklıkla, bunun yanında arena sistemi de mevcut.

    Pvp genel olarak open world pk'ları üzerine kurulu denilebilir archeage'in.

    Ben GW2'yi pvp konusunda her zaman bir adım önde tutarım diğer mmorpg'lerden. Ama Archeage'in de pvp'si zevklidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Eylül 2019; 1:45:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3v3N

    Bu oyunun pvp si gw2 nin pvpsine e göre nasıl?
    Archeage hiç oynamadım. Mekanikleri az çok görmek için 20 ye kadar kastım. 30 Eylül'ü bekliyorum. Archeage'nin pvp sini bilmiyorum ama 10 yıllık mmorpg hayatımda denediğim belki 40 mmorpg arasında pvp sini beğendiğin 3 oyun say desen, GW2'yi ilk 3 e koyardım. Sıralamam muhtemelen şu şekilde olurdu, 1-Knight Online , 2-GW2 , 3-Aion Online ... Ama GW2'nin şu özelliği var. Knight Online 'da pvp den zevk almak için şuan min 15.000 TL para yatırmanız lazım. GW2 ise sadece oyunu satın alarak o mükemmel pvp sinin içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Aslında bu durumda GW2'yi ilk sıraya bile koyabilirim. :) Çünkü GW2 de pvp tamamen yetenek. Gear'ın nerdeyse hiç önemi yok. Olay tamamen oyunculuğa ve yeteneğe bağlı. O nedenle p2w ciler gw2 den hiç haz almazlar. Çünkü gw2 de oyuna 1 milyon dolar bile yatırsanız karakterinize hakim değilseniz kaybetmeye mahkumsunuz. Çünkü her ne kadar gw2, p2w değil desekte yanlış hatırlamıyorsam(2 yıldır girmiyorum) real parayı oyun parasına çevirebilediğim bir exchange sistemi mevcuttu. Bu şekilde pazarda satılan legandary itemleri gerçek parayla satın alabiliyorduk. Ama itemin bir önemi olmadığından kimse bu durumu önemsemiyordu. Çünkü milletin 1 günde elde ettiği itemle legandary item arasında çok komik farklar vardı. Oyunculuk ile o farklar çok basit kapanıyordu. Gw2 de dolarlar, verdiğin emekler veya harcadığın zamanlar değil yenetenekler kapıştığı için bende yeri çok farklıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 16 Eylül 2019; 9:39:29 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.